free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

Drágaköves tiara kanoknak

Borsa         Címkék: dizájner, drágakő, ékszer, kutya, tiara 0 hozzászólás

Egy thaiföldi ékszerdizájner drágaköves tiarát készített máltai selyemkutyájának. Úgy érzi azonban, ez nem volt elég, a kollekció hamarosan újabb ékszerrel bővül.

Riwin Jirapolsek, thaiföldi ékszerdizájner egy nap úgy érezte, meg kellene lepnie valamilyen hozzá méltó ajándékkal máltai selyemkutyáját, Kanune-t. Ám nem a húsboltot, de még csak nem is az állatfelszerelés-üzletet vette célba, hanem munkához látott és tervezett egy pazar tiarát a 15 éves, kan kutyának.

Közel két hónapjába telt, míg a tervet kézzelfogható formában is elkészítette. A tiara titánium foglalatába 250 karátos smaragdok és gyémántok kerültek, méghozzá nem is akármilyenek, hanem éppen azok, amelyeket a dizájner az édesanyjától kapott. A drágakövekkel kirakott kutyatiara értéke 4,2 millió dollár (azaz közel 930 millió forintnak megfelelő összeg.) Jirapolsek az ékszert nemrégiben egy Bangkoki kutyakiállításon is bemutatta, eladni azonban nem szeretné. Ehelyett inkább azt vette tervbe, hogy a tiarához passzoló, drágaköves hajcsatot is elkészíti hozzá a kedvencnek.

http://in.biz.yahoo.com, http:/6news.bbc.co.uk, www.nydailynews.com

"Legközelebb egy hajcsatot fogok készíteni, mivel a kutyámnak minden nap hajcsatot kell hordania, máskülönben nem látna a szemébe lógó szőrétől" - nyilatkozta Jirapolsek a Reutersnek. Nos, ilyen fajsúlyos problémákkal küszködnek a thaiföldi ékszerdizájnerek 2009-ben, a gazdasági világválság idején…  LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Ilyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Újrahasznosítva

Sok munkával újrahasznosított tárgyakból és bútorokból is stílusos otthont lehet varázsolni.Add a startlaphoz
evomedia
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés