free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

Ilyenek vagyunk fekete-fehérben

Borsa         Címkék: divat, igen, nem, öltözködés, utcánláttuk 24 hozzászólás

Előnytelen adottságaink elfogadása évekbe kerülhet, és nem kevés idő, míg megtanulunk ennek megfelelően öltözködni. Ha megtanulunk. Példák erre is, arra is.

Nem egyszerű megtanulni elfogadni magunkat a hibáinkkal együtt, de még nehezebb feladat, hogy adottságainknak megfelelően öltözködjünk. Vannak olyanok, akik a szépérzéknek hátat fordítva erőteljes ízlésrombolást követnek el egy-egy nem megfelelő vagy nem megfelelően viselt ruhadarabbal, és évekbe kerülhet, mire megtanulják mit lehet, mit nem. Szerencsére akadnak olyanok is, akiktől tanulni lehet, akiknek nagyon megy. Nem bántani szeretnénk, csak ízlést formálni.

IGENNEM


Na kérem, ez itt nagybetűs elegancia. Semmi simli, csalás vagy kispályás pucc. Ez a nő itt tökéletesen ismeri a saját testét, tudja, mi áll jól neki, és tudja azt is, hogy mit akar. Mi van fókuszban? A csíkos zakó (és maximum a cipellő, de az nagyon szerényen), merthogy az csinos, szemrevaló és eredeti, ráadásul elég feltűnő darab. Nem teszi tönkre semmivel – hibátlan fazonú sötét göncöket kapott fel mellé, és úgy bólintunk rá az egészre, ahogy van. Köszönjük.Mondandónk az ilyenkor szokásos. A csöpp súlytöbblet nem baj, pláne nem csúnya, de ha van egy kis pocakunk, akkor azt ne emeljük, ne hangsúlyozzuk ki. Látjuk, hogy volt gond a szerelésre, nem sebtiben lett felkapkodva, de egy kicsit kritikusabban kellett volna nekifutni. A kis rakott szoknyáért annyira nem rajongunk, de ez a mi bajunk, viszont a cipellőt biztosan valami elegánsabbra cseréltük volna. Ez a fazon öregít is, meg előnytelen is. Legyünk egy picit szigorúbbak, mert nem kellett volna sok itt sem az üdvösséghez.LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Ilyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Fenék-tömés

Ha már a fenekünk méretével sem vagyunk elégedettek, mindössze 18 000 forintért miénk lehet egy fenék-tömés.Add a startlaphoz
evomedia
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés