free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

Larry Wachowski nővé operáltatta magát

Borsa         Címkék: fotó, larrywachowski, mártix, nemváltoztatás, pletyka 0 hozzászólás

A Wachowski-fivérek idősebbike már évekkel ezelőtt is előszeretettel mutatkozott női ruhában a nyilvánosság előtt. Úgy tűnik, már nem csak az öltözékét tekintve nő.

A Mátrix-filmeket író és rendező Wachowski-fivérek idősebbike, Larry a trilógia második részének bemutatása környékén, 2003-ban kezdett nyilvános eseményeken női ruhában mutatkozni és Lanaként bemutatkozni. Ennek kapcsán már akkoriban arról cikkeztek a lapok, hogy nem valamiféle tréfáról vagy művészi hóbortról van szó, hanem a rendező műtéti nemváltoztatásra készül. Az azóta eltelt hat évben aztán a média néha elővette a témát, rágta kicsit, aztán ejtette, anélkül, hogy biztosra lehetett volna tudni, hogy Larryből végül is előbb-utóbb valóban nő lesz-e, avagy sem. Néhány nappal ezelőtt aztán amerikai fotósok a Los Angelesi Nemzetközi Repülőtéren lencsevégre kapták a szemmel láthatólag igen hitelesen nővé avanzsált rendezőt.

http://oglobo.globo.com, http://perezhilton.com

Hivatalos közleményt az ügyben ugyan nem adtak ki, ám a fotókat elemezgető médiumok, illetve fórumozók, kommentelők többsége egyetért abban, hogy itt már nem szimpla beöltözésről van szó, hanem a rendező valószínűleg elvégeztette magán a nemváltoztató beavatkozásokat. Nos, ha valóban így van, megállapíthatjuk hogy túlzásokba nem esett: laza, jó karban lévő középkorú nőnek látszik, akiről ha nem tudnánk, nem mondanánk meg, hogy több, mint negyven évig férfi volt.LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Ilyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Megszületett...

A zeneiparnak új hercegnője lett: Beyonce és Jay-Z hétvégén világra jött kislányát máris mindenki imádja.Add a startlaphoz
evomedia
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés