free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

Naomi Campbell még nem vonul vissza

Borsa         Címkék: divat, modell, naomicampbell, pletyka, visszavonulás 0 hozzászólás

A közelmúltban felröppent a hír, hogy a jövőre 25 éve a modellpályán futó Naomi Campbell visszavonulót fúj, leteszi a lantot. A párductestű szépség cáfol.

A közelmúltban bejárta a bulvársajtót a hír, miszerint Naomi Campbell rövidesen visszavonul a modellkedéstől, hogy végre családot alapíthasson orosz multimilliárdos barátjával, Vladislav Doroninnal. Úgy tűnik azonban, hogy ez az állítás egy félreértésen alapul, melyet a 39 éves szupermodell egy nemrégiben tett nyilatkozatára alapozhattak. Campbell ugyanis a következőket mondta egy interjújában: "Jövőre huszonöt éve leszek a modellpályán. Divatbemutatók tekintetében már nem úgy látom magam, hogy meg akarjak csinálni minden show-t, mindenütt. Nő vagyok, és egy nap anya akarok lenni." 

http://techwoo.com

Az esetleges visszavonulásáról szóló pletykákat azonban határozottan cáfolja. "Abszolút nem készül visszavonulnia  divatipartól. Szereti, amit csinál és nem tervezi a visszavonulást" - nyilatkozta a Female First magazinnak a szupermodell szóvivője.LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Ilyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Fenék-tömés

Ha már a fenekünk méretével sem vagyunk elégedettek, mindössze 18 000 forintért miénk lehet egy fenék-tömés.Add a startlaphoz
evomedia
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés