free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

Ilyenek vagyunk feketében és szürkében

Borsa         Címkék: divat, igen, nem, ruha, utcánláttuk 18 hozzászólás

Előnytelen adottságaink elfogadása évekbe kerülhet, és nem kevés idő, míg megtanulunk ennek megfelelően öltözködni. Ha megtanulunk. Példák erre is, arra is.

Nem egyszerű megtanulni elfogadni magunkat a hibáinkkal együtt, de még nehezebb feladat, hogy adottságainknak megfelelően öltözködjünk. Vannak olyanok, akik a szépérzéknek hátat fordítva erőteljes ízlésrombolást követnek el egy-egy nem megfelelő vagy nem megfelelően viselt ruhadarabbal, és évekbe kerülhet, mire megtanulják mit lehet, mit nem. Szerencsére akadnak olyanok is, akiktől tanulni lehet, akiknek nagyon megy. Nem bántani szeretnénk, csak ízlést formálni.

IGENNEM


Alanyunk a másodperc törtrésze alatt levett minket a lábunkról, alfától ómegáig rendben van. A rövid ujjú, szűk, fekete ing tökéletesen passzol ehhez a szürke szoknyához, a táska jó választás, egyetlen rossz szavunk sincs. Egy ilyen összeállítás vizsgára ugyanúgy maximálisan alkalmas, mint állásinterjúra vagy csak melózni menni, hétköznapi és elegáns egyszerre. Elismerjük, hogy az adottságok is nagyon jók, de ízlésből, mértéktartásból is jár a jeles. 
Lentről indulunk, mert a makula ott a leglátványosabb, és sajnos hazavágja az egyébként kellemesnek ígérkező toalettet. Óriási ez a cipellő. Értjük, hogy az eleganciának lenne hivatott megágyazni, de csak aránytalanul hosszú lábfejet "rajzolt", ráadásul világos is, így még feltűnőbb. A táska barnáján csak egy picit szisszenünk, de nincs mit tenni, muszáj, a szürke-fekete összhangot tessék következetesen hozni, ne ilyeneken csússzunk már el. A szürke ruha hosszával pedig végképp nem vagyunk kibékülve – kár az ilyen ócska hibákért, igazán kár.LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Ilyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Fenék-tömés

Ha már a fenekünk méretével sem vagyunk elégedettek, mindössze 18 000 forintért miénk lehet egy fenék-tömés.Add a startlaphoz
evomedia
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés