free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

Kertészkedő celebek

Borsa         Címkék: celeb, kertészkedés, lancebass, losangeles, organikus 0 hozzászólás

Amerikában, a Los Angeles-i iskolákban amerikai celebek népszerűsítik az organikus kertészkedést. Az ültetésben személyesen segítenek a diákoknak.

Nicole Richie, Lance Bass popénekes, a Maroon5 zenekar tagjai, illetve Rosario Dawson  színésznő, valamint további celebritások is csatlakoztak az Environmental Media Association nevű szervezet legújabb akciójához, amellyel az organikus kertészkedést szándékoznak népszerűsíteni a Los Angeles-i fiatalok körében.

"Az organikus kertek nagyon fontosak, különösen a városi térségekben, ahol sok diák egyébként nem is látna ilyen zöld területeket" - jegyezte meg a kilencvenes években az 'N Sync fiúegyüttes tagjaként világhírűvé vált Bass. Remélem, hogy az EMA támogatása segít majd nekik abban, hogy egy virágzóbb Los Angelesben nőjenek fel" - tette hozzá az énekes.

www.people.com, www.babble.com, http://omg.yahoo.com

Az akció keretében minden résztvevő híresség vállalja, hogy egy-egy Los Angeles-i oktatási intézményben személyesen segít a diákoknak egy organikus kert létrehozásában, majd pedig az azt követő évben többször visszalátogat hozzájuk és ellenőrzi a kert állapotát.LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Ilyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Megszületett...

A zeneiparnak új hercegnője lett: Beyonce és Jay-Z hétvégén világra jött kislányát máris mindenki imádja.Add a startlaphoz
evomedia
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés