free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

5 fura kozmetikum

Borsa         Címkék: fura, kozmetikum, lista, öt, smink 3 hozzászólás

Az ásványi alapozó és a göndörítő hab már a múlté, napjainkban sokkal modernebb és furább kozmetikumok vannak a boltok polcain. Ezek közül választottunk ki 5-öt.

Amikor a dúsító szemspirál és az ásványi alapozó már túl snassz, valami új után kezdünk el kutatni a drogériák polcain. Aztán jöhetnek a mindenféle fura találmányok, amelyeket még a NASA kutatói is simán megirigyelhetnének, mi pedig óriási lelkesedéssel kenjük őket hol a szánkra, hogy pedig a körmünkre. Most öt fura, szinte már extrémnek mondható kozmetikumot gyűjtöttünk össze.

Csilis szájfény - Artdeco

A gyártó azt ígéri, hogy ettől szájfénytől az ajkaink megduzzadnak és pirosak lesznek, ugyanis a megfelelő hatás eléréséért csilipaprika került a termékbe. Kipróbáltuk, felkentünk és semmi. Legalábbis egy darabig, aztán hirtelen olyan érzésünk volt, mintha belecsókoltunk volna az Erős Pistába, csípett, duzzadt és pirosodott a szánk, végül is ezt ígérték, úgyhogy rendben van minden. Nekünk nem jött be, azonban ha valaki bírja a fájdalmat akko,r próbálkozhat vele, bár ha csípős Pirosarannyal kenegeti a száját olcsóbban jön ki.


Körömtápláló ecset - Artdeco

Ha hihetünk ennek a csodaszernek - amely kinézetre kísértetiesen emlékeztet a körömlakkozás után ajánlott javítóceruzára –, akkor a használattól a körmeink egyre erősebbek és ellenállóbbak lesznek. Fontos, hogy a ceruzával nem az egész körmöt kell bekenni, csak a körömágynál lévő részt. Lehet valamennyi valóságalapja a dolognak, ugyanis a köröm csak annál a résznél tud felvenni tápanyagot külsőleg.Színezett hidratáló - Estée Lauder

Kinyomjuk szürke, felkenjük barna és nem is akármilyen. Ez a színezett hidratáló ugyanis alkalmazkodik a bőrünk színéhez, tehát ez a krém világos és barna bőrűeknek egyaránt megfelel. Kipróbáltuk, tényleg bevált, annak viszont nem merünk utánajárni, hogy milyen titkos adalékokkal sikerült elérni ezt az eredményt. Az azonban biztos, hogy nagyon kevés elég belőle, és még ha nem is olyan tartós, mint egy sima alapozó, mi meg vagyunk vele elégedve.


Sminkelés előtt bázis - Guerlain

Az még hagyján, hogy ettől a zselé alapú bázistól tartósabb lesz a sminkünk, de a nagy múltú cég azt is ígéri, hogy a benne lévő aranyszemcsék miatt a bőrünk fiatalabbnak és feszesebbnek fog tűnni, ugyanis a fiatalító arany szépen lassan beépül a bőrbe. Hát mi ugyan a borsos ár miatt csak a bolti tesztert próbáltuk ki és nincsenek tapasztalatink a rendszeres használatról, de a kezünkre kenve semmi extrát sem tapasztaltunk.Lakkecset – Yves Saint Laurent

Ha valaki buszozás közben szeretne körmöt lakkozni, az mindenképpen válassza ezt a megoldást, ugyanis ezzel a leginkább tollra hasonlító szerkezettel a hagyományos üvegcsés megoldás helyett egyetlen kézzel meg tudjuk oldani a lakkozást. A művelet egyszerű, csak meg kell nyomni a végét, és az ecseten megjelenő lakkot a körmünkre kenni, ami pedig a legjobb benne, hogy nem cseppen le. Az viszont nagy hiányossága, hogy csak halvány színekben kapható.
LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Ilyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Detektív-képző

Ha szeretnénk kideríteni férjünk megcsal-e, jelentkezzünk a Harriet Bond detektív-képző iskolába.Add a startlaphoz
evomedia
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés