free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

Zellweger szünetet tart

Borsa         Címkék: film, munka, renéezellweger, színésznő, szünet 0 hozzászólás

Renée Zellweger a kilencvenes évek óta folyamatosan filmezett, most azonban úgy döntött, szünetet tart. Az élet apró örömeivel ismerkedik.

Renée Zellweger elérkezettnek látta az időt, hogy egy darabig szüneteltesse a színészkedést. A filmsztár azóta, hogy a kilencvenes években reflektorfénybe került, szinte folyamatosan dolgozott, így nem ért rá unatkozni. Most azonban éppen erre vágyik. "Azon dolgozom, hogy unatkozzak, de ez nagyon nehéz. Elég sokáig nyugton kell ülnöm ahhoz, hogy lássam, merre tartanak a gondolataim. Időt szánok arra, hogy átgondoljam merre megyek és mit akarok tenni ezután" - nyilatkozta Zellweger egy amerikai magazinnak.

http://media.rd.com

A színésznő elárulta azt is, mekkora örömet jelent számára az édes semmittevés közepette felfedezni az élet egyszerű örömeit, így például azt, hogy a fürdőszobai holmijait a fürdőszobában találja, nem pedig egy bőröndből veszi elő, de most tanulja használni a fiókos szekrényeket is. "Többet akarok tanulni és többet akarok tudni. Erről szól ez az időszak. Sok dologra vagyok kíváncsi, de eddig nem volt alkalmam, hogy eléggé értékeljem ezeket" - tette hozzá Zellweger.LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Ilyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Megszületett...

A zeneiparnak új hercegnője lett: Beyonce és Jay-Z hétvégén világra jött kislányát máris mindenki imádja.Add a startlaphoz
evomedia
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés