free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

Ilyenek vagyunk tavaszi kabátban

Borsa         Címkék: divat, igen, kabát, nem, utcánláttuk 14 hozzászólás

Előnytelen adottságaink elfogadása évekbe kerülhet, és nem kevés idő, míg megtanulunk ennek megfelelően öltözködni. Ha megtanulunk. Példák erre is, arra is.

Nem egyszerű megtanulni elfogadni magunkat a hibáinkkal együtt, de még nehezebb feladat, hogy adottságainknak megfelelően öltözködjünk. Vannak olyanok, akik a szépérzéknek hátat fordítva erőteljes ízlésrombolást követnek el egy-egy nem megfelelő vagy nem megfelelően viselt ruhadarabbal, és évekbe kerülhet, mire megtanulják mit lehet, mit nem. Szerencsére akadnak olyanok is, akiktől tanulni lehet, akiknek nagyon megy. Nem bántani szeretnénk, csak ízlést formálni.

IGENNEM


Bár már a küszöbön a kánikula, a hűvösebb napokon simán elcsíphetünk egy-egy kabátos, hosszú nadrágos delikvenst. Akit mi most kiszúrtunk, az a könnyű, sportos elegancia mintaszobra lehetne. Akárhonnan nézzük, rendjén van a fekete sportcipő és a sportosabb LV táskafazon is, a bézs kabát alatt barnát és feketét házasít, de nyilván a nyakba kötött selyemsál az igazi éke és kötőszövete az összeállításnak. Szép haj, szép szemüveg, szép csaj. Szépen vagyunk.De miért, de miért kell oda az az átkozott fekete deréköv?! Annyira disszonáns lesz tőle az egész, annyira nem passzol semmihez, annyira nem kell az oda, hogy nem is értjük, egyáltalán honnan jöhetett az ötlet. A táskát sem szerettük, a kabát sem áll jól, de hogy ezt kiküszöbölendő még az az övecske is odakéredzkedjen… Egyszerűen nem áll össze a cucc, pedig egy kis figyelem kéne csak, és erősebb szigor a vásárlásnál. De az nagyon-nagyon.LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Ilyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Fenék-tömés

Ha már a fenekünk méretével sem vagyunk elégedettek, mindössze 18 000 forintért miénk lehet egy fenék-tömés.Add a startlaphoz
evomedia
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés