free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

Megelőzték az angol királynőt

Borsa         Címkék: híresség, inspiráló, j.k.rowling, királynő, szavazás 0 hozzászólás

Egy szavazás szerint az angol nők J. K. Rowlingot inspirálóbb személyiségnek tartják, mint II. Erzsébetet. Victoria Beckham viszont nem inspirálja őket.

A speciálisan női vezetőknek szánt autóbiztosításokkal foglalkozó Sheilas' Wheels megszavaztatta a brit nőket, hogy kik azok a nőnemű hírességek, illetve közéleti személyiségek, akiket a leginspirálóbb személyiségeknek tartanak. A lista élén a Harry Potter-könyvek írója, J. K. Rowling végzett, második helyre szorítva II. Erzsébet angol királynőt. A harmadik helyezett az Oscar-díjas brit színésznő, Judi Dench lett, míg a negyedik az Egyesült Királyság egykori miniszterelnöke, a "Vaslady" Margaret Thatcher. Az első öt közé egyetlen nem brit állampolgárságú hölgynek sikerült csak bekerülni Michelle Obama személyében.

A tízes lista második felében találjuk Ellen McArthur vitorlásversenyzőt, aki a világon eddigi legfiatalabbként, 24 éves korában kerülte meg a Földet vitorlásával. A hetedik helyen Kylie Minogue és Julie Walters angol színésznő osztozik, akit 2001-ben a Billy Elliot című filmben nyújtott alakításáért - Billy balett-tanárnőjét játszotta - a legjobb női epizódszereplő kategóriában Oscarra jelöltek, de játszott többek között a Harry Potter-filmekben és a Mamma Miá!-ban is. A kilencedik helyezett Oprah Winfrey amerikai talksow-királynő, míg a tizedik Angelina Jolie lett. Jelzésértékű, hogy a listáról lemaradtak olyan celebritások, mint például Victoria Beckham vagy Kate Moss.

www.teamsugar.com

"Megnyugtató, hogy a mai, modern nő erős, intelligens személyiségeket szeretne látni a közéletben. A Sheilas' Wheels szavazása a női tehetséget ünnepli és azt mutatja, hogy nem kell nullás méretűnek lenned, hogy sikeres lehess és inspirálj másokat" - kommentálta az eredményeket a cég szóvivője, Jacky Brown.LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Ilyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Detektív-képző

Ha szeretnénk kideríteni férjünk megcsal-e, jelentkezzünk a Harriet Bond detektív-képző iskolába.Add a startlaphoz
evomedia
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés