free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

Mit vegyek fel állásinterjúra?

kirakat@borsa.hu         Címkék: állásinterjú, divat, probléma, stylist, szakértő 0 hozzászólás

A Borsa stylistja nem csak általánosan, egy-egy témát kiemelve segít a harmonikus öltözködésben. Bárki megtalálhatja őt személyre szabott, konkrét kérdéssel is.

stylist

Ajánló

Saját stylist a Borsaolvasóknak!

A BorsaStylisttól, Pácsonyi Daniellától lehet kérdezni. A BorsaStylist segít öltözködni. A BorsaStylist megmondja, hogy mit igen és mit nem. Mindezért csak annyit kell tenned, hogy az alábbi címre elküldöd a kérdésedet, problémádat és vársz türelemmel, hogy hívjunk. Mert hívunk, mindenki sorra kerül.

Előre, az ízléses öltözködésért!

Ide írj neki: kirakat@borsa.hu

Kedves Daniella!18 éves fiú vagyok és jelentkeztem hostess munkára a Művészetek Palotájába. Nemsokára lesz a felvételi interjúm, de nem tudom mit vegyek fel, milyen elegáns ruhát. Már láttam a többieknél, akik ott dolgoznak, hogy mindenkinek egyen kosztüm kötelező, rendezvények alkalmával ezeket veszik fel. Mégis egy interjún mire fektessem a hangsúlyt? Mit néznek meg igazán? Itt akár a ruházatra vagy az arcra gondolok elsősorban. Sminkelni mennyire kell/szabad?


Köszi előre is a választ! 


Péter
Kedves Péter!
    
Az állásinterjúk alkalmával elsősorban az összkép a fontos, arra kell figyelned, hogy ne legyen rövid a nadrágod szára, tiszta legyen a cipőd és összességében ápolt legyél. Sminkelésről meg csak annyit, hogy ha nem jól csinálod, akkor pont a visszájára fog elsülni a dolog. Akkor tudom elképzelni a sminkelést, ha pattanásos a bőröd, de akkor is csak nagyon óvatosan bánj a korrektorral – más nem is kell -, az a legjobb, ha kikéred egy szakember segítségét.

Mivel 18 éves vagy nem kell nagyon kiöltöznöd, ha nincs még öltönyöd, akkor egy sötét színű farmer és egy szép ing tökéletesen megteszi, még akkor is inkább ezt a megoldást javaslom, ha az öltönyöd már kicsit bokalengetős. Cipőnek jó lesz egy hagyományos bőrcipő is, de ha nincs ilyened, bármilyen sötét cipő megteszi, bár ha felvesznek, akkor az öltöny mellé nagy valószínűséggel be kell szerezned majd egy elegáns darabot.

Nem kell aggódni, nem igazgatókat keresnek, hanem hostesseket, és mivel tudják, hogy hány éves vagy, a korodhoz illő öltözéket várnak el. Azért a testékszerektől és a túlzásba vitt zselézésről lebeszélnélek.

Remélem tudtam segíteni, sok szerencsét.

DaniellaLÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Ilyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Fenék-tömés

Ha már a fenekünk méretével sem vagyunk elégedettek, mindössze 18 000 forintért miénk lehet egy fenék-tömés.Add a startlaphoz
evomedia
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés