free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

Cucckereső: basic trikó

Borsa         Címkék: árak, basictrikó, cucckereső, divat, nyár 9 hozzászólás

Sorozatunkban hétről-hétre egy konkrét ruhadarabot célzunk be, és addig járjuk a boltokat, míg rá nem találunk a legjobbra. Ezen a héten basic trikót kerestünk.

Egyszer csak képzeletünkben felrémlik egy bizonyos ruhadarab, kiegészítő vagy éppen egy cipő. Menthetetlenül rákívánunk, és aztán nincs mese, nekiindulunk és boltról-boltra járva próbáljuk meglelni fizikai valójában. Erre a szituációra épül ez a sorozatunk.

A kényelmes, nem kiöltözős nyári szettek alapdarabjai a sima, egyszínű, rövid ujjú basic trikók, amelyek a legtöbb ruhamárka kínálatában stabilan megtalálhatók. Mégsem mindegy, hogy hol szerezzük be őket, hiszen a különböző márkájú modellek csak felületesen szemlélve hasonlítanak nagyon, ha egymás mellé tesszük őket, akkor bizony már nagyon is sok az eltérés. Éppen ezért mi most ez utóbbit tettük: hat középkategóriás ruhamárka - 1000 és 2000 forint közötti árfekvésben kapható - basic trikóit hasonlítottuk össze.

Első kiszemeltünk a H&M-ből való. Legnagyobb hibája az, ami talán a képen is látszik, felvéve pedig egészen egyértelmű: szupermodellekével épp nem vetekedő, 163 centis magassághoz, illetve normál testalkathoz viszonyítva a trikó szabása pocivillantósan rövid és mindehhez túl széles. Ehhez képest már apróság, hogy a nyakkivágása is elég nyúzottnak tűnik. Egészében véve olyan ez a trikó, mintha valaki, akinek amúgy pár számmal nagyobb méret szükségeltetik, már hordta volna, mielőtt árusítani kezdték.
Anyaga: 100% pamut
Ára: 1290 forintEzzel a New Yorkerben leakasztott darabbal kapcsolatban szintén gond, hogy igencsak rövidre szabták. Bőnek viszont nem lehet nevezni, hiszen kifejezetten tapad a testre, és meglehetősen szintetikus, bepállós érzetet kelt az anyaga. A már nem ujjatlan, rövid ujjúnak azonban csupán jelképesen nevezhető ujjmegoldás szintén nem épp vonzó megoldás. Ebben a trikóban egyszerre lehet izzadságfoltot és úszógumit villantani, mivel azonban egyik sem épp sikkes, ezért ezt a modellt inkább kerüljétek el.
Anyaga: 92% pamut, 8% elasztán
Ára: 1990 forint

Ennek a Tezenisben kapható basic trikónak a szabása kifejezetten jól sikerült. Nagy kár viszont, hogy elrontja az anyag. Ugyanis amellett hogy tapintásra meglehetősen sprőd, eléggé nyúlós is, így megvan a kockázata, hogy a trikó a viselet során hamar elveszi a formáját, és aztán persze úgy is marad. Ezt sem ajánljuk.
Anyaga: 100% pamut
Ára: 1690 forintA Stradivariusban kapható változat hosszát tekintve kb. 170-175 centis magasságig takar mindent, amit ajánlatos takarnia, vékony, illetve normál alkat esetén a bősége is oké. Anyaga vékony, lágy tapintású, érzetre kifejezetten kellemes nyári viselet, amely hordás közben sem nyúlik formátlanra. Vállasabb, illetve vastagabb felkarral rendelkező csajoknak viszont még nagyobb méretekben sem megfelelő, ugyanis a vállrészt keskenyre, az ujjakat pedig kifejezetten rövidre és szűkre szabták. Utóbbi tényből következik, hogy keskeny vállú, vékony karral rendelkező nőtársaknak viszont éppen, hogy ideális ez a modell.
Anyaga: 100% pamut
Ára: 1490 forint

Az Inditex testvérmárka Bershka basic trikója az előzőhöz hasonló kellemes anyagból készült, a szabása viszont lazább, illetve a mellrészen figyelő zsebecske és a felhajtós ujjmegoldás is sportosabbá teszi az összegészt. A vállrészt viszont ennek a modellnek az esetében sem szabták éppen szélesre, azonban a vastagabb felkar ebben már inkább elfér.
Anyaga: 100% pamut
Ára: 1490 forintA Zara basic trikójának a hossza és a szabása is arányos. Az anyaga az előzőekben bemutatott modellekénél valamivel vastagabb ugyan, de ha nincs durva kánikula, azért még simán elmegy nyári viseletnek. Nem igazán tudunk belekötni, ezért nem is fogunk. Ezért a pénzért korrekt kivitelezésű basic darab, nem több, nem kevesebb.
Anyaga: 100% pamut
Ára: 1690 forintLÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Ilyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Fenék-tömés

Ha már a fenekünk méretével sem vagyunk elégedettek, mindössze 18 000 forintért miénk lehet egy fenék-tömés.Add a startlaphoz
evomedia
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés