free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

Ilyenek vagyunk színes harisnyában

Borsa         Címkék: divat, harisnya, igen, nem, utcánláttuk 10 hozzászólás

Előnytelen adottságaink elfogadása évekbe kerülhet, és nem kevés idő, míg megtanulunk ennek megfelelően öltözködni. Ha megtanulunk. Példák erre is, arra is.

Nem egyszerű megtanulni elfogadni magunkat a hibáinkkal együtt, de még nehezebb feladat, hogy adottságainknak megfelelően öltözködjünk. Vannak olyanok, akik a szépérzéknek hátat fordítva erőteljes ízlésrombolást követnek el egy-egy nem megfelelő vagy nem megfelelően viselt ruhadarabbal, és évekbe kerülhet, mire megtanulják mit lehet, mit nem. Szerencsére akadnak olyanok is, akiktől tanulni lehet, akiknek nagyon megy. Nem bántani szeretnénk, csak ízlést formálni.

IGENNEM


Na, annyit hiányoltuk már a színeket, ti is, mi is. Hát íme. Feltűnő és gusztusos egyszerre – mint egy csodásan megkomponált gyümölcsös fagylaltkehely. A szoknyát nagyon-nagyon bírtuk ezzel a harisnyával, a vállra vetett sál romantikus és csinos, az ékszerezés pedig könnyű és ízléses. Egyedül ezzel a kis fehér táskával nem vagyunk kibékülve, a formája és a mintázata sem tetszik, de annyi baj legyen. Egy ilyen szép tavaszi csokorban is elfér egy kis makula.
Ó jaj. Nagyon sok sebből vérzik a toalett, ilyenkor szoktuk azt érezni, hogy bennünk reked a szó. A naci ezzel az övvel és a dudorodó pocival önmagában félelmetes, de a hozzá választott kockás-színes harisnya és a cipellő még rá is ígér erre a látványra. Hiába az ezüstök és szürkék, ezt a gúnyát már semmi sem menti meg. Ez az a szituáció, amikor nem is bíbelődünk már a jó tanáccsal meg az észosztással, és megvalljuk őszintén: kizárólag elrettentő példaként tettük be a fotót, mindenki okulására.LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Ilyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Fenék-tömés

Ha már a fenekünk méretével sem vagyunk elégedettek, mindössze 18 000 forintért miénk lehet egy fenék-tömés.Add a startlaphoz
evomedia
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés