free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

Lagerfeld és Lily Allen egyre szorosabb kapcsolatban

Borsa         Címkék: chanel, divat, karllagerfeld, lilyallen, reklám 1 hozzászólás

Karl Lagerfeld Lily Allent választotta a Chanel következő táskakollekciójának reklámarcául. A brit énekesnő elkötelezett rajongója a márkának.

Lily Allen brit énekesnő évek óta a Chanel márka elkötelezett híve. Nyilvános eseményeken, illetve hétköznap, az utcán is előszeretettel visel Chanel ruhákat és kiegészítőket. Természetesen a divatház bemutatóit is rendszeresen látogatja és a partikon előszeretettel fotózkodik Karl Lagerfeld társaságában. Most pedig úgy tűnik, a közeljövőben még szorosabbra fűződik majd Lily és a Chanel kapcsolata.

Nemrégiben ugyanis bejelentették, hogy Lagerfeld az angol popcelebet választotta a divatház következő táskakollekciójához készülő kampány arcául. Választását az újságírók kérdésére a divatguru egyszerűen azzal magyarázta, hogy személy szerint mókásnak tartja Lily Allent.

www.dailymail.co.uk

A hírek szerint a kampányfotókat Lagerfeld saját kezűleg fogja elkészíteni, méghozzá heteken belül, így nemsokára mi is láthatjuk, hogy mit hoztak össze.LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Ilyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Fenék-tömés

Ha már a fenekünk méretével sem vagyunk elégedettek, mindössze 18 000 forintért miénk lehet egy fenék-tömés.Add a startlaphoz
evomedia
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés