free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

Lagerfeld és Lily Allen egyre szorosabb kapcsolatban

Borsa         Címkék: chanel, divat, karllagerfeld, lilyallen, reklám 1 hozzászólás

Karl Lagerfeld Lily Allent választotta a Chanel következő táskakollekciójának reklámarcául. A brit énekesnő elkötelezett rajongója a márkának.

Lily Allen brit énekesnő évek óta a Chanel márka elkötelezett híve. Nyilvános eseményeken, illetve hétköznap, az utcán is előszeretettel visel Chanel ruhákat és kiegészítőket. Természetesen a divatház bemutatóit is rendszeresen látogatja és a partikon előszeretettel fotózkodik Karl Lagerfeld társaságában. Most pedig úgy tűnik, a közeljövőben még szorosabbra fűződik majd Lily és a Chanel kapcsolata.

Nemrégiben ugyanis bejelentették, hogy Lagerfeld az angol popcelebet választotta a divatház következő táskakollekciójához készülő kampány arcául. Választását az újságírók kérdésére a divatguru egyszerűen azzal magyarázta, hogy személy szerint mókásnak tartja Lily Allent.

www.dailymail.co.uk

A hírek szerint a kampányfotókat Lagerfeld saját kezűleg fogja elkészíteni, méghozzá heteken belül, így nemsokára mi is láthatjuk, hogy mit hoztak össze.Ilyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Fenék-tömés

Ha már a fenekünk méretével sem vagyunk elégedettek, mindössze 18 000 forintért miénk lehet egy fenék-tömés.Add a startlaphoz
evomedia
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés