free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

Missoni a H&M-nél?

Borsa         Címkék: angelamissoni, divat, h&m, ruha, tervező 0 hozzászólás

Lehet, hogy Angela Missoni Lagerfeld, Cavalli, Stella McCartney és Madonna nyomdokaiba lép. Állítólag ő lesz a H&M következő vendégtervezője.

Elképzelhető, hogy Karl Lagerfeld, Stella McCartney, a Viktor&Rolf, Madonna, Kylie Minogue, Roberto Cavalli, a Marimekko, a Comme des Garcons és Matthew Williamson után Angela Missoni lesz a H&M soron következő vendégtervezője. Az 55 éves tervezőnő ugyanis a The Telegraph magazinban elmondta, szívesen alkotna valamit a fiatalabb generációk számára. "Szeretnék valamit a H&M-mel közösen csinálni, mert azt gondolom, hogy ez nagyon hatékony módja lenne annak, hogy el tudjam érni a fiatalabb lányokat."

http://dazeddigital.com

Bár hivatalos bejelentés egyelőre még nem volt, ugyanakkor Margareta Van den Bosch, a H&M vezető tervezője a napokban elejtett egy nyilatkozatot, miszerint a múlt hónapban állt neki előkészíteni a közös munkát a következő vendégtervezővel. Nem volna tehát meglepő, ha ez a titokzatos tervező éppen a lehetséges együttműködésre már utalgató Angela Missoni lenne. Meglátjuk.LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Ilyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Fenék-tömés

Ha már a fenekünk méretével sem vagyunk elégedettek, mindössze 18 000 forintért miénk lehet egy fenék-tömés.Add a startlaphoz
evomedia
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés