free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

Valentino újra tervez

Borsa         Címkék: divat, ruha, tervező, valentinogaravani, visszatérés 1 hozzászólás

Valentino Garavani tavalyi visszavonulása után átmenetileg visszatér a tervezői munkához. Az utolsó utáni kollekció azonban nem kifutóra készül.

Valentino Garavani tavaly, pályafutásának negyvenötödik évében ünnepélyes keretek között elbúcsúzott és hivatalosan visszavonult a divatszakmától. Most mégis úgy tűnik, hiányzik neki a tervezés, és átmenetileg visszatér a tervezői munkához, bár nem egészen olyan módon, ahogyan azt látatlanban gondolnánk.

Nem arról van ugyanis szó, hogy a divatmogul egy utolsó utáni pret-a-porter vagy esetleg egy haute couture kollekcióval örvendeztetné meg a divatvilágot. Ehelyett egy egészen más műfajban alkot majd: ő tervezi ugyanis a - kizárólag férfiakból álló - Bécsi Filharmonikus Zenekar tagjainak fellépőruháit a 2010 január 1-én megrendezendő, hagyományos újévi koncertre.

www.myfashionlife.com

A részletekről még viszonylag keveset tudni, az azonban bizonyosnak látszik, hogy Valentino lényegében szabad kezet kapott a megrendelőktől, a kikötés "csupán" annyi volt, hogy az öltözékeknek elegánsnak és tökéletesnek kell lenniük.LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Ilyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Fenék-tömés

Ha már a fenekünk méretével sem vagyunk elégedettek, mindössze 18 000 forintért miénk lehet egy fenék-tömés.Add a startlaphoz
evomedia
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés