free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

Ilyenek vagyunk szűk farmerban

Borsa         Címkék: divat, farmer, igen, nem, utcánláttuk 18 hozzászólás

Előnytelen adottságaink elfogadása évekbe kerülhet, és nem kevés idő, míg megtanulunk ennek megfelelően öltözködni. Ha megtanulunk. Példák erre is, arra is.

Nem egyszerű megtanulni elfogadni magunkat a hibáinkkal együtt, de még nehezebb feladat, hogy adottságainknak megfelelően öltözködjünk. Vannak olyanok, akik a szépérzéknek hátat fordítva erőteljes ízlésrombolást követnek el egy-egy nem megfelelő vagy nem megfelelően viselt ruhadarabbal, és évekbe kerülhet, mire megtanulják mit lehet, mit nem. Szerencsére akadnak olyanok is, akiktől tanulni lehet, akiknek nagyon megy. Nem bántani szeretnénk, csak ízlést formálni.

IGENNEM


Nagyon egyszerű, világos, szűk gatyó, megfelelő nadrághosszal, csöpp topánnal. Sokkal több nem kell az üdvösséghez. A visszafogott körítést feljebb is szerettük, szűk póló, markáns ékszer (fa, gyöngy, jól is áll, de nem hivalkodik a kelleténél jobban), az alkar farmerdzsekit szorít. Nem azért bírtuk, mert hasra esünk a látványtól, hanem azért, mert pont annyit teljesít, amennyit vállal, és itthon már bőven tudunk örülni az ilyen szerény eredményeknek is.Nem kell felszisszenni azonnal, szerintünk is rendben van a kisasszony, a göncök ízlésesek, a színvilág harmonikus, az arányok jól el vannak találva. Épp annyi, hogy mindenből pont egy számmal kellett volna nagyobbat vásárolni, és simán a másik oldalon landolhatna az összeállítás. Még egyszer: nem a testalkattal van baj, nem a fazonokkal, csak a méretezést kell pontosabban belőni. Kényelmesebb is, szebb is lesz az összegész.LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Ilyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Fenék-tömés

Ha már a fenekünk méretével sem vagyunk elégedettek, mindössze 18 000 forintért miénk lehet egy fenék-tömés.Add a startlaphoz
evomedia
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés