free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

Kristin Davis nem akar házasodni

Borsa         Címkék: család, házasság, kristindavis, szexésnewyork, szülés 0 hozzászólás

Kristin Davis annyiszor házasodott a filmvásznon, hogy nem is vágyik esküvőre. Viszont örül, hogy nemsokára forgatják a következő Szex és New York-filmet.

Kristin Davis - a Szex és New York Charlotte-ja - bevallotta: nem szeretne megházasodni, mégpedig azért, mert tökéletesen elegendőek voltak neki a filmvásznon átélt esküvői. Nemrégiben, a Modern Bride Trendsetters díjátadón a  következőket mondta: "Egy esküvővel kapcsolatos eseményen vagyok, de nem hajlok a házasságra. Elégszer megházasodtam a kamerák előtt, és minden filmbéli férjem csodálatos."A 44 éves - jelenleg állítólag szingli - színésznő nem csupán házasságra, de saját gyerekre sem vágyik. Mi több, azt szeretné, ha a Szex és New York film második részében Charlotte York Goldenblattnak sem születne több gyermeke, legfeljebb csak kutyája lenne több.

www.allday.ru

Davis megjegyezte azt is, mennyire örül, hogy az új mozifilm forgatásán ismét együtt dolgozat majd Sarah Jessica Parkerrel, Kim Cattrall-lal és Cythia Nixonnal. "Olyan, mintha a barátnőiddel lennél napi tizennyolc órán keresztül." A színésznő hozzátette, hogy bár sokan azt hiszik, hogy a forgatásokon kívül nem járnak össze sorozatbéli kolléganőivel, ez nincs így, hiszen rendszeresen találkoznak, csak épp ezen alkalmakkor nem szokásuk az utcán parádézni csak azért, hogy mindenki lássa őket együtt.LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Ilyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Megszületett...

A zeneiparnak új hercegnője lett: Beyonce és Jay-Z hétvégén világra jött kislányát máris mindenki imádja.Add a startlaphoz
evomedia
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés