free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

Az 5 leghatékonyabb sminklemosó kendő

Borsa         Címkék: lista, öt, sminklemosókendő, teszt, törlőkendő 1 hozzászólás

Most több különböző sminklemosó kendő csapott össze. Tesztelésünk során kiderült, melyik az a termék, amelyik a leghatékonyabban tünteti el a sminket.

A különböző sminklemosók és vattakorongok tesztjén már túl vagyunk, így aztán elérkezettnek láttuk az időt ahhoz, hogy kipróbáljuk e két csodás kozmetikai termék házasításából született találmányt, a sminklemosó kendőt. A Borsa precíz és mindenre elszánt tesztcsapata tehát ismét munkához látott, és kipróbáltak hat különféle lemosókendőt, a tesztről majd a jövő héten részletesen olvashattok, de addig is elkészült a lista a leghatékonyabb sminklemosó kendőkről.

Balea - DM

Nagy csalódás nekünk a DM sajátmárkás sminklemosója, ugyanis ebben a termékcsaládban ritkán szoktunk csalódni, főleg ekkorát. Alapozóval, rúzzsal, szemspirállal és szemhéjfestékkel kellett volna megbirkóznia a nedves törlőkendőnek, azonban csak az alapozóval sikerült elbánnia. A többit gondosan szétmaszatolta tesztelőnk arcán, annak ellenére, hogy a gyártók azt állítják, hogy még a vízálló sminket is gond nélkül eltávolítja. Borsamunkatárs eleinte finoman próbálta meg letörölni a festéket, aztán jött a dörzsölés, de semmi hatás, ezért érzékeny bőrűek a saját érdekükben ki se próbálják.


DM - popsitörlő

Ezzel a termékkel a kisgyermekes anyukákra gondoltunk, elvégre az is simán előfordulhat, hogy a szükség úgy hozza, hogy a kölök fenekére szánt kendővel kell megpróbálni eltávolítani az aznapi vakolatot. A száraz zsebkendőt ugyan megveri, de itt vége is a fényes sminklemosó karriernek, ugyanis a rúzs és a szemspirál is stabilan a helyén marad a heves dörzsölés ellenére is. Két elhasznált törlőkendő után is ott figyeltek a szemspiráltól származó fekete karikák a szem alatt. Azért mindenkit megnyugtatunk, eredeti funkciójában tökéletesen szuperál.


L'Oreal

Ennél a terméknél jó adagnyi előítélettel vágtunk neki a tesztnek, így nehezítésként vastagon kentük a vörös rúzst, és szempillaspirálból is a repertoárban fellelhető legbrutálisabbat választottuk. Azonban legnagyobb meglepetésünkre mindkettővel elbánt, az alapozó egyáltalán nem okozott neki gondot, sőt a szemhéjpúder sem. A spirált és a rúzst ugyan nehezebben tudtuk eltávolítani, de végül mindkettő megadta magát, és még ekkor sem kellett vadul dörzsölni a szemünket. Minket a L'Oreal sminklemosó kendője meggyőzött, bár a borsos ár miatt egyáltalán nem biztos, hogy állandó felszerelése lesz a fürdőszobánknak.


Nivea

Első törlésre egészen meggyőző volt, a szemspirál és szemceruza is lejött, egy kis noszogatás ugyan kellett neki, de legalább nem maradt az arcon. Az igazi meglepetés akkor jött, amikor egy teljes sminkkel kellett megbirkóznia, ugyanis a kellő eredményhez kilenc kendőt kellett elhasználnia Borsamunkatársnak, ami igencsak tetemes mennyiség, ha az ember minden áldott nap sminkel. Ráadásul a törlés után olyan zsíros maradt a bőre, hogy kénytelen volt a szappan-törököző-víz triót is segítségül hívni, és mondanunk sem kell, hogy a törölközőn maradt jócskán fekete folt.


Tesco

Legnagyobb meglepetésünkre a Tesco sajátmárkás lemosója igen jól szerepelt. Egyetlen hibája, hogy nem igazán gazdaságos, ugyanis a tökéletes, sminkmentes arcbőr eléréséhez nappali smink esetén kettőt, esti vakolat esetében pedig négy kendőt kell elhasználni, bár mentségére legyen mondva, hogy hosszabb unszolásra még a tartós rúzst is eltünteti. Csakúgy, mint a többi ez is megküzd a szempillaspirállal, de a végén a törlőkendő jön ki győztesen az ütközetből.
LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Ilyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Detektív-képző

Ha szeretnénk kideríteni férjünk megcsal-e, jelentkezzünk a Harriet Bond detektív-képző iskolába.Add a startlaphoz
evomedia
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés