free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

Nicole Kidman dobta Woody Allent

Borsa         Címkék: film, forgatás, mozi, nicolekidman, woodyallen 0 hozzászólás

Nicole Kidman váratlanul visszadobta a szerepet, amelyet korábban elvállalt Woody Allen következő filmjében. Nem tudni még, hogy ki lép a helyére.

Nicole Kidman megtette azt, amit még a legnagyobb hollywoodi csillagok közül is valószínűleg csak kevesen tennének: fogta magát és egyszerűen visszadobta a korábban már elvállat szerepet Woody Allen következő filmjében. Hogy milyen okból tett így, azt mind ezidáig nem közölték. Az egyelőre még cím nélküli film forgatása egyébként idén nyáron kezdődik Londonban, és olyan sztárok szerepelnek majd benne, mint Anthony Hopkins, Antonio Banderas, Naomi Watts, Josh Brolin, illetve a Gettómilliomossal befutott, 21 éves indiai színésznő, Freida Pinto. Azt viszont, hogy Kidman megüresedett helyét ki veszi majd át, még nem hozták nyilvánosságra.

www.popcornreel.com

A Gettómilliomos egy másik szereplőjének, a 9 éves Rubina Alinak viszont megadatott a lehetőség, hogy együtt forgasson Nicole Kidmannel, bár nem egy mozifilmben. A kislány ugyanis a Schweppes üdítőital reklámjában szerepel közösen az Oscar-díjas színésznővel.LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Ilyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Megszületett...

A zeneiparnak új hercegnője lett: Beyonce és Jay-Z hétvégén világra jött kislányát máris mindenki imádja.Add a startlaphoz
evomedia
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés