free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

5 szép lábujjkilógatós szandál

Borsa         Címkék: divat, lábujjkilógatós, lista, öt, szandál 25 hozzászólás

Listába szedtük a szezon legszebb lábujjvillantós szandáljait, amelyekből maximum csak két lábujj lóghat ki. Jöhet minden a bokapántostól a dominaszandálig.

Aki nem szeretné a világ elé tárni a bütykös lábujjait, annak maradnak a teljesen zárt lábbelik, vagy azok a fazonok, amelyek csak néhány lábujjat engednek láttatni. Ezen a héten ezek közül válogattunk, a cipőknek két szempontnak kellett megfelelniük, az egyik, hogy magas legyen a sarkuk a másik, pedig, hogy maximum csak két lábujj kandikáljon ki. Jöjjenek a szezon legjobb darabjai.

Fekete platform - Barbara Bui - Heaven Store

Ez a darab igazi klasszikus, ugyanis az ehhez hasonló lábbeliket már a harmincas években is előszeretettel gyártották, ugyanis azon kevés fazonok közé tartozik, amelyek minden lábon jól állnak. A mostani trendeknek megfelelően ez a darab platformtalpat kapott, és a kígyóbőr utánzatú belső rész sem mondható hagyományosnak. A lakkozott köröm szinte kötelező mellé, de aki igazán bátor, az színes harisnyával is kipróbálhatja.Sokpántos platform - Buffalo

Első látásra talán kicsit merésznek tűnik ez a szandál, már majdnem domina felszerelésnek mondanák, azonban felvéve egyáltalán nem ijesztő. A pántok kellően fogják a lábat, így még az igencsak magas sarok sem jelent kiemelt veszélyt. Farmerrel vagy térdig érő ceruzaszoknyával hordanánk. Viszont A-vonalú bő szoknyával vagy trapéznadrággal egyáltalán nem mutat jól.
Vastag bokapántos - Chloé - Heaven Store

A vastag bokapánt miatt csak vékony bokával mutat igazán jól, ráadásul a pánton található patent bizony bokavastagságnál szétnyílik. A magas sarok ellenére mégis kényelmes viselet, bár némi gyakorlatra szükség lesz a stabil lépésekhez. Mi derékban szűkített, bő szoknyájú ruhával, vagy testhezálló minivel hordanánk.

Barna szandál - Pura Lopez

A polcon árválkodva nem igazán győzött meg minket ez a darab, ugyanis egyáltalán nem tűnt csinos nőies szandálnak, azonban felvéve kellemes meglepetéseket okozott. A vastag sarok és a sportos fazon ellenére még abszolút elmegy elegáns szandál gyanánt is. Az pedig csak hab a tortán, hogy a platform talp miatt elég kényelmes. Farmer sorttal és trikóval hordanánk, és egy nagy hasonló színű táska sem árthat mellé.Piros telitalpú - Tommy Hilfiger

Ez a szandál a bokapánt ellenére nemcsak vékony bokán mutat jól, ugyanis fejrész úgy van kialakítva, hogy nyújtsa a lábfejet. Elsőre kicsit kényelmetlen, ugyanis a lábujjkivágásnál kicsit szorít a cipő, de a második alkalommal már valószínűleg tágul annyit, hogy ne legyen fájó élmény a viselése. Egyenes szabású farmerrel vagy maxiruhával jól működő párosítás, viszont az elegáns ruhadarabok tabunak számítanak.

Ilyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Fenék-tömés

Ha már a fenekünk méretével sem vagyunk elégedettek, mindössze 18 000 forintért miénk lehet egy fenék-tömés.Add a startlaphoz
evomedia
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés