free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

5 szép lábujjkilógatós szandál

Borsa         Címkék: divat, lábujjkilógatós, lista, öt, szandál 25 hozzászólás

Listába szedtük a szezon legszebb lábujjvillantós szandáljait, amelyekből maximum csak két lábujj lóghat ki. Jöhet minden a bokapántostól a dominaszandálig.

Aki nem szeretné a világ elé tárni a bütykös lábujjait, annak maradnak a teljesen zárt lábbelik, vagy azok a fazonok, amelyek csak néhány lábujjat engednek láttatni. Ezen a héten ezek közül válogattunk, a cipőknek két szempontnak kellett megfelelniük, az egyik, hogy magas legyen a sarkuk a másik, pedig, hogy maximum csak két lábujj kandikáljon ki. Jöjjenek a szezon legjobb darabjai.

Fekete platform - Barbara Bui - Heaven Store

Ez a darab igazi klasszikus, ugyanis az ehhez hasonló lábbeliket már a harmincas években is előszeretettel gyártották, ugyanis azon kevés fazonok közé tartozik, amelyek minden lábon jól állnak. A mostani trendeknek megfelelően ez a darab platformtalpat kapott, és a kígyóbőr utánzatú belső rész sem mondható hagyományosnak. A lakkozott köröm szinte kötelező mellé, de aki igazán bátor, az színes harisnyával is kipróbálhatja.Sokpántos platform - Buffalo

Első látásra talán kicsit merésznek tűnik ez a szandál, már majdnem domina felszerelésnek mondanák, azonban felvéve egyáltalán nem ijesztő. A pántok kellően fogják a lábat, így még az igencsak magas sarok sem jelent kiemelt veszélyt. Farmerrel vagy térdig érő ceruzaszoknyával hordanánk. Viszont A-vonalú bő szoknyával vagy trapéznadrággal egyáltalán nem mutat jól.
Vastag bokapántos - Chloé - Heaven Store

A vastag bokapánt miatt csak vékony bokával mutat igazán jól, ráadásul a pánton található patent bizony bokavastagságnál szétnyílik. A magas sarok ellenére mégis kényelmes viselet, bár némi gyakorlatra szükség lesz a stabil lépésekhez. Mi derékban szűkített, bő szoknyájú ruhával, vagy testhezálló minivel hordanánk.

Barna szandál - Pura Lopez

A polcon árválkodva nem igazán győzött meg minket ez a darab, ugyanis egyáltalán nem tűnt csinos nőies szandálnak, azonban felvéve kellemes meglepetéseket okozott. A vastag sarok és a sportos fazon ellenére még abszolút elmegy elegáns szandál gyanánt is. Az pedig csak hab a tortán, hogy a platform talp miatt elég kényelmes. Farmer sorttal és trikóval hordanánk, és egy nagy hasonló színű táska sem árthat mellé.Piros telitalpú - Tommy Hilfiger

Ez a szandál a bokapánt ellenére nemcsak vékony bokán mutat jól, ugyanis fejrész úgy van kialakítva, hogy nyújtsa a lábfejet. Elsőre kicsit kényelmetlen, ugyanis a lábujjkivágásnál kicsit szorít a cipő, de a második alkalommal már valószínűleg tágul annyit, hogy ne legyen fájó élmény a viselése. Egyenes szabású farmerrel vagy maxiruhával jól működő párosítás, viszont az elegáns ruhadarabok tabunak számítanak.

LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Ilyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Fenék-tömés

Ha már a fenekünk méretével sem vagyunk elégedettek, mindössze 18 000 forintért miénk lehet egy fenék-tömés.Add a startlaphoz
evomedia
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés