free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

Ilyenek vagyunk fehérben

Borsa         Címkék: divat, igen, nem, öltözködés, utcánláttuk 14 hozzászólás

Előnytelen adottságaink elfogadása évekbe kerülhet, és nem kevés idő, míg megtanulunk ennek megfelelően öltözködni. Ha megtanulunk. Példák erre is, arra is.

Nem egyszerű megtanulni elfogadni magunkat a hibáinkkal együtt, de még nehezebb feladat, hogy adottságainknak megfelelően öltözködjünk. Vannak olyanok, akik a szépérzéknek hátat fordítva erőteljes ízlésrombolást követnek el egy-egy nem megfelelő vagy nem megfelelően viselt ruhadarabbal, és évekbe kerülhet, mire megtanulják mit lehet, mit nem. Szerencsére akadnak olyanok is, akiktől tanulni lehet, akiknek nagyon megy. Nem bántani szeretnénk, csak ízlést formálni.

IGENNEM


Hohó, végre helyben vagyunk. A kisasszony nem a Kate Moss-féle pálcikanők táborát erősíti, mégis csodásan fest ebben a fehér ruhában. Szerencsére az egyszerűségre szavazott a páváskodás helyett, és a hófehér ruha mellé mindössze egy ezüst színű, magas sarkú papucsot és egy tökéletesen hozzáillő táskát választott. Szerettük a ruha dekoltázsát, szerettük az ujját, szerettük benne, hogy pont a megfelelő méret lett kiválasztva, és belengi az egész toalettet a kényelem és a könnyűség.A garbóra, a színben hozzá választott nyakláncra nincs panaszunk, de a nagymama otthoni kardigánját, amit ő is csak vesemelegítőként használ az esti tévézéshez, nem biztos, hogy jó döntés volt felkapni. Plusz húsz évet garantáltan rátesz az emberre egy ilyen holmi, és biztosak vagyunk benne, hogy kényelmes, de ez most nem pardon. A lyuggatott neccharisnya és a teli talpú cipellő is elüt a szereléstől (egymástól pláne), szedett-vedett és átgondolatlan. Tessék már egy kicsit magasabbra tenni a lécet! LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Ilyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Fenék-tömés

Ha már a fenekünk méretével sem vagyunk elégedettek, mindössze 18 000 forintért miénk lehet egy fenék-tömés.Add a startlaphoz
evomedia
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés