free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

Tori Amost megihlette a válság

Borsa         Címkék: gazdaságiválság, lemez, munka, toriamos, zene 0 hozzászólás

Tori Amos legújabb albumát a gazdasági világválság ihlette. Munkájukat elvesztő emberekről, valamint öngyilkos anyáról szóló dal is szerepel a lemezen.

A napokban jelenik meg a minőségi gondolkodós csajzenében jeleskedő Tori Amos legújabb albuma, az "Abnormally Attracted To Sin". A lemez dalainak megalkotásában a dalszerző-énekesnőt saját bevallása szerint a gazdasági világválság inspirálta.

Az albumon a művésznő olyan témákat fejteget, mint például, hogy a világválság hatására kialakult, nyomasztó helyzetben hogyan kell újradefiniálnunk az erőt, a sikert vagy épp a vonzást. Amos azokról a nőkről és férfiakról is írt dalt, akiknek a munkájukat elvesztve megkérdőjeleződik az értékük egy párkapcsolatban. Az énekesnő, aki egy nyolc éves kislány édesanyja, arról is elgondolkodott, hogy milyen szerepet játszanak ezekben az időkben az anyák: ennek eredményeképp született a Maybe California című dal, amely egy egyedülálló, öngyilkos anyáról szól.  

blogs.citypages.com

"Úgy tűnik, a világ teljesen megváltozott az elmúlt két évben. A világ, amit azelőtt ismertünk, az, hogy úgy kelhettünk fel, hogy biztonságban éreztük magunkat… Most pedig minden a feje tetejére állt" - jegyezte meg Amos a Reutersnek adott interjújában.LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Ilyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Megszületett...

A zeneiparnak új hercegnője lett: Beyonce és Jay-Z hétvégén világra jött kislányát máris mindenki imádja.Add a startlaphoz
evomedia
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés