free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

Cucckereső: maxiszoknya

Borsa         Címkék: árak, cucckereső, divat, maxiszoknya, trend 0 hozzászólás

Sorozatunkban hétről-hétre egy konkrét ruhadarabot célzunk be, és addig járjuk a boltokat, míg rá nem találunk a legjobbra. Ezen a héten maxiszoknyát kerestünk.

Egyszer csak képzeletünkben felrémlik egy bizonyos ruhadarab, kiegészítő vagy éppen egy cipő. Menthetetlenül rákívánunk, és aztán nincs mese, nekiindulunk és boltról-boltra járva próbáljuk meglelni fizikai valójában. Erre a szituációra épül ez a sorozatunk.

A maxiszoknyák - a maxiruhákkal együtt - tavaly nyáron jöttek vissza a divatba és velünk maradtak az idei szezonra is. Ami egészen jó hír, tekintve, hogy a maxiszoknya kényelmesen lenge, ugyanakkor látványos és nőies viselet. Ráadásul kiválóan lehet vele "trükközni". Így például diszkréten - és bizonyos nadrágfazonoknál jóval hatékonyabban - takarja a nem elég formás lábakat, tehát azoknak sem kell lemondani a szoknyaviselésről, akiknek a rövidebb szoknyák nem épp előnyösek. Tévhit az is, hogy alacsony csajok ne hordhatnának maxiszoknyát, mivel, hogy épp számukra adott egy nagyszerű trükklehetőség: a magas sarkú cipő és a lábbelit takaró - de azért még nem a földet verdeső - maxiszoknya kombó, amely gyakorlatilag és optikailag is jó néhány centiméterrel többnek mutat ahhoz képest, mint ami a természettől adatott. Itt meg kell viszont jegyezni, hogy a mezítláb csupán sípcsontig, bokáig érő maxiszoknyához inkább lapos cipőt - idén főleg sarut, gladiátorszandált - ajánlatos választani, ugyanis a magas sarkúval megemelt, de azt egyáltalán nem takaró hosszú szoknya inkább összenyom, mintsem hogy magasítana. Persze a maxiszoknyáknak kétségtelen hátulütője, hogy a húzott, réteges, illetve nagy mintás darabok jó eséllyel szélesebbnek mutatják a csípőt, nagyobbnak a feneket, így a fazon, illetve a minta megválasztásával csínján kell bánni, és a próbafülkében állva bizony érdemes elővenni az egészséges önkritikát. Mindezek fényében indultunk maxiszoknya-keresőbe.Aki nem szívesen visel harsány színeket, az választhat fehér, esetleg fekete maxiszoknyát, ugyanis aktuálisan ezekben a színekben is divatos ez a ruhadarab. Bár ezek önmagukban nem különösebben izgalmas modellek, viszont megvan az az előnyük, hogy emiatt prímán lehet őket variálni. Mivel a szoknya bővülő, ezért lehetőleg szűkebb fazonú felsőrészt válasszunk hozzá. A szimpla, egyszínű spagettipántos topoktól kezdve, a mintás felsőkön át a könnyű, rövid ujjú blúzokig sok mindennel kompatibilisek ezek a szoknyák.
Márkák, árak:
Fehér - Zara: 9990 forint
Szürke - New Yorker: 5990 forintMivel nyár van, ezért kifejezetten biztatnánk benneteket arra, hogy igenis hordjatok élénk színeket! A képen látható, illetve ezekhez hasonló, színes maxiszoknyák klasszul megadják az öltözék karakterét, így például egy egyszerű, fehér toppal, illetve a szoknya színével harmonizáló kiegészítőkkel kombinálva máris rajtunk a látványos, mégsem hivalkodó nyári szett. Persze egyáltalán nem tilos élénk színű vagy akár mintás felsőrészt választani sem, ám ilyenkor is tartsuk szem előtt, hogy egy ilyen szoknya kellően feltűnő ahhoz, hogy az adja meg az alaphangot, és ehhez kell igazítanunk az összeállítás többi elemét.
Márkák, árak:
Kék - Tatuum: 14 490 forint
Zöld - Promod: 8490 forintAmiktől talán a legtöbben tartanak a maxiszoknyák esetében, azok a mintás modellek. Pedig jelenleg ezek is kifejezetten trendinek számítanak és nem mellesleg abszolút bevállalhatók, már ha betartunk néhány lényeges szabályt. Így legfőképpen azt, amit már a színes szoknyáknál is említettünk, ám a mintásak esetében fokozottan érvényes: ezek a darabok határozzák meg az öltözék karakterét, ez esetben nem csupán színükben, de mintázatukban is. Gyakorlatban ez azt jelenti, hogy egy ilyen szoknyához mindenképpen egyszínű és egyszerű fazonú felsőrészt kell választani, méghozzá a minta valamely uralkodó színével minél inkább megegyezőt. Körültekintően kell mintás szoknyát választani az alkatunk szempontjából is: itt főleg arra érdemes törekedni, hogy a csípőt ne szélesítse a kelleténél jobban. Ez például a Promod szoknya esetében kiválóan megoldották, ugyanis a csípő vonalában a szoknya fekete és az élénk betétek, minták csak lejjebb kaptak helyet.
Márkák, árak:
Csíkos - Promod: 11 990 forint
Apróvirágos - Tatuum: 12 990 forintLÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Ilyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Fenék-tömés

Ha már a fenekünk méretével sem vagyunk elégedettek, mindössze 18 000 forintért miénk lehet egy fenék-tömés.Add a startlaphoz
evomedia
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés