free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

Katy Perry szerint a sertésinfluenza szupertrendi

Borsa         Címkék: ékszer, furcsa, katyperry, sertésinfluenza, trendi 0 hozzászólás

Katy Perry a sertésinfluenza idején is stílusosságra törekszik, így vásárolt magának egy, a helyzethez illő ékszert. Aztán a macskájával is elbeszélgetett a témáról.

Tény, hogy a sertésinfluenza-járvány sajátos módon divatot is generál, legalábbis az arcmaszkok terén bizonyosan. Katy Perry amerikai popénekesnő szerint viszont a járvány egyenesen szupertrendi és úgy érezte, hogy ezt bizony ki is kell fejeznie egy - szerinte - a szituációhoz tökéletesen passzoló kiegészítővel, ami azonban még véletlenül sem egy egészségügyi arcmaszk, hanem egy csillogó kövekkel kirakott, repülő malacot ábrázoló gyűrű.

www.deviantart.com

"A sertésinfluenza szupertrendi, ezért biztosítani akartam a stílusosságom a sertésinfluenza gyűrűvel. Miamiban, a Big Drop-ben vásároltam ezt másnap… egy repülő malacka" - írta a celeb a blogjában. És úgy, mintha ez önmagában nem lenne még elég súlyos, a következőképp számolt be a macskájával (!), Kitty Purry-vel folytatott beszélgetéséről: "Kitty Purry azt mondta nekem éjjel, hogy emlékszik, amikor itt volt a madárinfluenza, most a sertésinfluenza a menő és kíváncsi rá, hogy mikor üt be a macskainfluenza. Ugyanis népszerűbb szeretne lenni, mint amilyen most."LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Ilyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Megszületett...

A zeneiparnak új hercegnője lett: Beyonce és Jay-Z hétvégén világra jött kislányát máris mindenki imádja.Add a startlaphoz
evomedia
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés