free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

5 jó fürdősó

Borsa         Címkék: bőrápolás, egészség, fürdősó, lista, szépség 0 hozzászólás

Leteszteltük, szereti-e a bőrünk a fürdősókat és tengeri kollégáit. Az eredmény végül is nem meglepő: puhaság, üdeség és bazsarózsás arc. Jó lesz rendszeresíteni.

A minap kiveséztük, mitől jó érzés fürdősóban és egy nagy kád vízben ázni egy-egy este, most pedig listába szedjük az egyszer használatos termékeket, és aszerint osztályozzuk őket, hogy milyen érzés velük a tisztálkodás, hogyan hatnak a bőrünkre. Előre jelezzük: gyalázatos eredmény nem született, a fürdősók gyakorlatilag egytől egyig abszolút bőrbarát anyagnak bizonyulnak: vidáman elfelejthetjük a testápolókat mellettük. Frissek lettünk, tenyérnyi bazsarózsák égtek az arcunkon, és úgy véljük, rendszeresíteni fogunk ezekből egy-kettőt.

Bükfürdői Thermal fürdőkristály (500 g)


Nem azt a büdös, kénes gyógyfürdőszagot árasztja, amit várnánk tőle – kiérezni ugyan a bükfürdői víz erejét, de ez inkább kellemes, mint zavaró. Nagyon jó érzés ázni benne, és meghálálja a bőr a "házi gyógyvizet": kiválóan dolgoznak a sókristályok, ugyanis a fürdőből kiszállva tényleg kellemes tapintású a bőr, üde és puha mindenfelé – nagyon határozott friss érzésünk volt a húszperces, kádban henyélés után. Illatot nem hagy maga után, és csípni sem csípett. Ezt mindenképp érdemes próbára tenni, legalább egyszer.

Cis, sale marino fino

Egyszerű, boltban is kapható tengeri só, amit a konyhában szokás használni, de mi simán beleöntöttük a doboz harmadát-felét a kádunkba, és negyed óráig áztattuk magunkat a forró, sós vízben. Nem volt rossz érzés, sőt, de a testünk kisebb-nagyobb sérülései (sebek, hegek) nagyon csíptek, legalábbis egy ideig, aztán már csak a jóleső sós illat maradt – kis tengerfíling odahaza. A bőrünk szerette, bár az egyszeri használat nagy és látványos eredményt nem hozott. Hideg zuhannyal rásegítve egészséges színünk lett, a bőrünk illatmentes és friss volt.

Kneipp, mandulavirág-fürdőkristály (60 g)


Ezt egyszerűen imádtuk, talán az egyik legjobb mind közül. Az illata igazi luxus, élmény benne a fürdőzés, a sós-olajos víz pedig fantasztikusan hat a bőrre. Nagybetűs relaxációs élmény, a vérkeringésre remekül hat, és maximálisan bőrbarát (mandula- és jojobaolaj): annyira finom tapintású és jó illatú lesz tőle a bőr, hogy a fürdőzés után még hosszú órákig úgy érezzük, ez a nagybetűs komfortérzés. Se szennyezőanyagot, se káros összetevőket nem tartalmaz – és ezt a testünk minden pontja díjazta. Nekünk ez a top.

Tetesept, 100% Tengeri Só Fürdő Lazítás, levendula és citromfű

Nagyon mély, erőteljes sárgára színezi a vizet, ami önmagában furcsa élmény, de az ember az egészsége kedvéért simán beleugrik ilyenekbe. Markáns, határozott illata van – a citromfű elég erősen "szaglik", nekünk picit jobban is a kelleténél. A fürdősóra ezt leszámítva nincs panaszunk, a citromfűolajat imádta a bőrünk, ami tényleg elég puha és üde lett tőle, a vérünket felpezsdítette, és még az arcbőrünk sem húzódott a hosszas fürdő után. Tartósítószer-mentes cucc, és aki szereti az ilyen határozott illatot, tegyen vele egy próbát.

Wellness & Beauty, Bade-Salz, grapefruitos és gyömbéres (80 g)

Habzó termék, ami minket kicsit elijesztett, az illatára viszont nincs panaszunk. A grapefruitot érezni erősen, a gyömbért egyáltalán vagy alig, a húszperces fürdő kifejezetten kellemes a sárgás vízben. Az illat megmarad a bőrön, kellemes tisztaságérzésünk volt a kádban relaxálás után – frissek, puhák lettünk tőle, mindenfajta utókezelés felesleges. Se kencék, se olajok nem szükségeltetnek a használat után.LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Ilyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Detektív-képző

Ha szeretnénk kideríteni férjünk megcsal-e, jelentkezzünk a Harriet Bond detektív-képző iskolába.Add a startlaphoz
evomedia
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés