free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

Dizájnos egérfülek

Borsa         Címkék: celeb, disneyland, dizájn, jótékonyság, mickeyegér 0 hozzászólás

Egy jótékonysági projekt keretében celebek és dizájnerek terveztek Mickey egér fülekkel ékesített fejfedőket. Az elkészült művekre bárki licitálhat.

A párizsi Disneyland idén "Mickey Magical Party" évet ünnepel, ennek keretében valósult meg az a projekt is, amely során celebek - például Geri Halliwell, Katie Price, Peter Andre, Estelle -, sportolók - így Amir Khan boxoló vagy épp John Terry focista -, valamint dizájnerek - többek között Giles Deacon, Corto Moltedo és Henry Holland - terveztek Mickey egér fülekkel ékesített fejfedőket, illetve hajpántokat. Amiknek mindenképpen meg kellett jelenniük a tervben, azok értelemszerűen a jellegzetes egérfülek voltak, ezen felül viszont mindannyian a saját stílusuknak és ízlésüknek megfelelően alakíthatták a modelleket.

Az elkészült darabok között találunk olyanokat, melyekkel egy általános iskolai technika órán is simán szégyenben maradna a készítő, de persze születtek kifejezetten művészinek mondható alkotások is. A mi egyértelmű kedvencünk a Luella Bartley angol dizájner által tervezett darab.

www.buyoncegivetwice.co.uk

A projektnek jótékonysági célja van, ugyanis az exkluzív Mickey egér fülekre június 5-ig lehet licitálni az interneten. Az ebből befolyt összeget pedig az angol Great Ormond Street Gyermekkórház számlájára utalják át.Ilyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Újrahasznosítva

Sok munkával újrahasznosított tárgyakból és bútorokból is stílusos otthont lehet varázsolni.Add a startlaphoz
evomedia
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés