free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

Dizájnos egérfülek

Borsa         Címkék: celeb, disneyland, dizájn, jótékonyság, mickeyegér 0 hozzászólás

Egy jótékonysági projekt keretében celebek és dizájnerek terveztek Mickey egér fülekkel ékesített fejfedőket. Az elkészült művekre bárki licitálhat.

A párizsi Disneyland idén "Mickey Magical Party" évet ünnepel, ennek keretében valósult meg az a projekt is, amely során celebek - például Geri Halliwell, Katie Price, Peter Andre, Estelle -, sportolók - így Amir Khan boxoló vagy épp John Terry focista -, valamint dizájnerek - többek között Giles Deacon, Corto Moltedo és Henry Holland - terveztek Mickey egér fülekkel ékesített fejfedőket, illetve hajpántokat. Amiknek mindenképpen meg kellett jelenniük a tervben, azok értelemszerűen a jellegzetes egérfülek voltak, ezen felül viszont mindannyian a saját stílusuknak és ízlésüknek megfelelően alakíthatták a modelleket.

Az elkészült darabok között találunk olyanokat, melyekkel egy általános iskolai technika órán is simán szégyenben maradna a készítő, de persze születtek kifejezetten művészinek mondható alkotások is. A mi egyértelmű kedvencünk a Luella Bartley angol dizájner által tervezett darab.

www.buyoncegivetwice.co.uk

A projektnek jótékonysági célja van, ugyanis az exkluzív Mickey egér fülekre június 5-ig lehet licitálni az interneten. Az ebből befolyt összeget pedig az angol Great Ormond Street Gyermekkórház számlájára utalják át.LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Ilyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Újrahasznosítva

Sok munkával újrahasznosított tárgyakból és bútorokból is stílusos otthont lehet varázsolni.Add a startlaphoz
evomedia
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés