free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

Férjvadász melltartó

Borsa         Címkék: család, férj, japán, melltartó, triumph 0 hozzászólás

Férjre áhítozó hajadonok számára fejlesztette ki a Triumph a visszaszámlálóval ellátott melltartót. A cél a figyelemfelkeltés.

Speciálisan férjvadász szingliknek kifejlesztett fehérneművel rukkolt elő a Triumph cég japánban. A stílusában esküvői ruhára hajazó, hófehér melltartót visszaszámlálóval szerelték fel, amely a biológiai órát hivatott jelképezni. A készüléken a férjre áhítozó hajadonnak be kell állítania azt az időpontot, amikorra mindenképpen szeretne megházasodni, innentől kezdve pedig indul a visszaszámlálás, követhető, hogy mennyi idő áll még rendelkezésre a terv véghezvitelére. A visszaszámlálót persze meg is lehet állítani, mégpedig úgy, ha az erre kialakított nyílásba a tulajdonos - vagy épp újdonsült vőlegénye - behelyezi az eljegyzési gyűrűt. Ekkor az óra megáll, és a szerkezet vígan lejátssza a nászindulót.

www.popgadget.net

A bizarr fehérneműt a cég nem szánja kereskedelmi forgalomba, csupán koncepció, amellyel arra az égető problémára szeretnék felhívni a figyelmet, hogy a statisztikák szerint a japán lányok átlagosan csak 28 éves korukban vagy még később mennek csak férjhez. Pedig… "A japán nők agresszívebbekké váltak, mint a férfiak, aktívan munkálkodnak azon, hogy megházasodjanak, míg a múltban a férfiak voltak azok, akik  nőket a házasság felé terelték. A szerepek teljesen felcserélődtek" - jegyezte meg Keiko Masuda, a Triumph sajtósa egy amerikai magazinnak nyilatkozva.LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Ilyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Fenék-tömés

Ha már a fenekünk méretével sem vagyunk elégedettek, mindössze 18 000 forintért miénk lehet egy fenék-tömés.Add a startlaphoz
evomedia
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés