free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

Ilyenek vagyunk összeillő párokban

Borsa         Címkék: divat, igen, nem, öltözködés, utcánláttuk 16 hozzászólás

Előnytelen adottságaink elfogadása évekbe kerülhet, és nem kevés idő, míg megtanulunk ennek megfelelően öltözködni. Ha megtanulunk. Példák erre is, arra is.

Nem egyszerű megtanulni elfogadni magunkat a hibáinkkal együtt, de még nehezebb feladat, hogy adottságainknak megfelelően öltözködjünk. Vannak olyanok, akik a szépérzéknek hátat fordítva erőteljes ízlésrombolást követnek el egy-egy nem megfelelő vagy nem megfelelően viselt ruhadarabbal, és évekbe kerülhet, mire megtanulják mit lehet, mit nem. Szerencsére akadnak olyanok is, akiktől tanulni lehet, akiknek nagyon megy. Nem bántani szeretnénk, csak ízlést formálni.

IGENNEM


Nem szégyelljük bevallani, minket kilóra megvett a kisasszony ezzel a cipellővel és ezzel a táskával – sőt, a szemfülesebbek még a színben tökéletesen hozzájuk illő övet is kiszúrhatják deréktájon. Annyira jó hangulatú, vidám hacuka ez, hogy tényleg öröm ránézni, a táska fazonját különösen imádtuk. Okos döntés volt ezt a farmert kiválasztani, és a vállakat kiengedő halványszürke felsőrészre sincs egyetlen rossz szavunk se. Tényleg csak gratulálni tudunk.Hát, hát, nehéz itt bíráskodni. Mert alapvetően nagyon bejött nekünk ez a sárga együttes, a táska és a cipő is abszolút rendben van, mutatós holmi mindkettő. Még a fölsőre sincs panaszunk, sőt. Csak az a csúf muszlinnadrág (vagy valami efféle), azzal nem tudunk sehogy sem megbékélni. Összevissza áll, mindenfelé lengedez, és nagyon úgy tűnik, rövidebb is az indokoltnál. És ennyi elég is ahhoz, hogy egy tökéletesnek ígérkező összeállítást egymaga tönkretegyen. De kár.LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Ilyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Fenék-tömés

Ha már a fenekünk méretével sem vagyunk elégedettek, mindössze 18 000 forintért miénk lehet egy fenék-tömés.Add a startlaphoz
evomedia
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés