free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

Tommy Hilfiger apa lesz

Borsa         Címkék: celeb, család, divattervező, gyerek, tommyhilfiger 0 hozzászólás

Tommy Hilfiger amerikai divattervező augusztusban ötödszörre is apa lesz. Már a születendő gyermek nemét is nyilvánosságra hozták.

Tommy Hilfiger tavaly karácsony előtt vette feleségül Dee Ocleppo ex-modellt, aki miatt korábban még a Guns'n'Roses frontemberével, Axl Rose-al is összeverekedett. Februárban derült ki, hogy Dee gyermeket vár Hilfigertől. A tervező így 58 éves korában ötödszörre is apa lesz, előző házasságából ugyanis született már négy gyermeke. A házaspár megtudta és néhány nappal ezelőtt jól nevelt celebekhez méltóan nyilvánosságra hozta a születendő gyermek nemét is: kisfiú lesz.

www.askmen.com

"Augusztus első hetére vagyok kiírva. És most már azt is tudjuk, hogy kisfiunk lesz. A nevéről azonban még nem döntöttünk" - nyilatkozta a feleség a New York Post magazinban. Dee egyébként szintén nem először lesz szülő, hiszen első férjétől, Gianni Ocleppo olasz teniszcsillagtól már van két gyermeke.LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Ilyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Fenék-tömés

Ha már a fenekünk méretével sem vagyunk elégedettek, mindössze 18 000 forintért miénk lehet egy fenék-tömés.Add a startlaphoz
evomedia
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés