free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

5 táska városnézéshez

Borsa         Címkék: hátizsák, lista, nyaralás, táska, városnézés 3 hozzászólás

Akinek van szerencséje idén is más országba turistáskodni, imádni fogja alábbi listánkat. Öt praktikus és szép táska a nyugodt városnézéshez.

Aki igazán szerencsés, annak idén nyáron sem kell kihagynia a nyaralást, a turistáskodás meg esetenként együtt jár a városnézéssel is. Éppen ezért, most olyan táskákat mutatunk, amelyek nem túl nagyok ahhoz, hogy egész nap magunkkal cipelhessük, mégis elég tágas a belső terük, hogy a legszükségesebb holmikat magunkkal vigyük. 


Barna - Adidas

Ennek a táskának az a legjobb tulajdonsága, hogy az anyagának köszönhetően kellően kosztűrő, ezért ha a nagy városnézésben valamilyen folt kerülne rá, egy egyszerű vizes szivaccsal könnyen le lehet törölni. A fényképezőgép, az útlevél, a pénztárca és még néhány fontosabb dolog kaphat benne helyet, de a vizünk már nem fér bele.

Fehér - Furla

Ez a lapos táska azért jó megoldás, mert szinte alig foglal helyet a bőröndben. Egyetlen hibája, hogy a vékony pánt miatt csak nehezen hisszük el, hogy kellően bírni fogja a strapát, ennek érdekében aztán nem is szabad megtömni, még akkor sem, ha egyébként viszonylag sok minden belefér.


Kék - MEXX

Az igazi álomtáska: kicsi mérete ellenére szinte minden belefér, amit az egész napos bóklászáshoz magunkkal szeretnénk vinni. A víz persze most sem kap helyet a táskában, de azonkívül bármi elfér benne. Külön szerettük, hogy a külső zsebbe bele tudjuk rakni a fényképezőgépet, és nem kell külön tokban hurcolni.

Hátizsák - Protest

A lehető legkényelmesebb megoldás, ha városnézésre indulunk, ugyanis a cipelés során mindkét kezünk szabad marad. Arra viszont érdemes lesz figyelni, hogy a zsebesek előszeretettel vágják ki az ilyen vékony anyagból készült darabok oldalát, tehát aki e mellett a táska mellett dönt, jó ha számol azzal, hogy jobban kell figyelnie az értékeire.
Szürke - Salamander

Pont elég nagy ahhoz, hogy minden – még a víz is – beleférjen, mégsem olyan hatalmas, hogy nehéz legyen cipelni. Az alsó zsebbe befér a szobakártya vagy tömegközlekedésre szánt aprópénz, így aztán nem kell folyamatosan a táska mélyén kotorásznunk. A tetején található függőleges cipzárnak köszönhetően, pedig néhány centi erejéig ki tudjuk bővíteni a táska űrtartalmát.
Nézd meg a városnéző táskákat!
LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Ilyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Fenék-tömés

Ha már a fenekünk méretével sem vagyunk elégedettek, mindössze 18 000 forintért miénk lehet egy fenék-tömés.Add a startlaphoz
evomedia
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés