free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

Ilyenek vagyunk rövidnadrágban, harisnyával

Borsa         Címkék: divat, harisnya, igen, rövidnadrág, utcánláttuk 9 hozzászólás

Előnytelen adottságaink elfogadása évekbe kerülhet, és nem kevés idő, míg megtanulunk ennek megfelelően öltözködni. Ha megtanulunk. Példák erre is, arra is.

Nem egyszerű megtanulni elfogadni magunkat a hibáinkkal együtt, de még nehezebb feladat, hogy adottságainknak megfelelően öltözködjünk. Vannak olyanok, akik a szépérzéknek hátat fordítva erőteljes ízlésrombolást követnek el egy-egy nem megfelelő vagy nem megfelelően viselt ruhadarabbal, és évekbe kerülhet, mire megtanulják mit lehet, mit nem. Szerencsére akadnak olyanok is, akiktől tanulni lehet, akiknek nagyon megy. Nem bántani szeretnénk, csak ízlést formálni.

IGENNEM


Zseniális összeállítás, formás idomok, mértéktartás. Valahogy így summáznánk a látottakat. A mélylila harisnya egyedül van, de kiválóan kiegészíti a többieket: a fekete-mélyszürke ruházattal alázatosan összedolgozik. Nagyon szerettük a fölsőket (mind a fazonok, mind a színvilág példás), a vastag, fekete öv pedig kifejezetten jó döntés volt. A naci-lábbeli hibátlan, a napszemüvegre nem lehet panaszunk - ennél jobban nem is kell megágyazni a magabiztos fellépésnek, már ami a külsőnket illeti.A nadrágválasztásra nem szívesen pfújolunk, de biztos nem ártott volna legalább még egyszer újragondolni az indulás előtt. A harisnyára és a cipőre viszont nincs pardon, és tény ugyan, hogy legalább egy színben összeillő párt sikerült felvenni, de ez nem menti meg az öltözetet attól, hogy általános iskolás leánykák öltözködési stílusához legyen hasonlatos. Szóval poénnak nem poén, ízléstelennek viszont elég ízléstelen, és roppant feltűnő. Tessék kicsit szigorúbban eljárni, és öt perccel többet szánni reggel a szelektálásra. LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Ilyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Fenék-tömés

Ha már a fenekünk méretével sem vagyunk elégedettek, mindössze 18 000 forintért miénk lehet egy fenék-tömés.Add a startlaphoz
evomedia
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés