free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

Kondomot a villanykörtére!

Borsa         Címkék: dizájn, eu, kondom, tárgy, villanykörte 2 hozzászólás

Az EU szeptembertől fokozatosan betiltja a hagyományos villanykörték árusítását. Egy német lámpadizájner szellemesen tiltakozik az intézkedés ellen.

Az Európai Unió idén szeptemberben lépteti életbe azt az irányelvet, amely  fokozatosan megtiltja majd a hagyományos - első körben az opálos burájú - villanykörték árusítását az EU tagországaiban, energiatakarékossági, illetve környezetvédelmi szempontokra hivatkozva. A világ egyik legzseniálisabb lámpadizájnere, a német Ingo Maurer viszont egyáltalán nem ért egyet ezzel az intézkedéssel, s nemtetszését a gyakorlatban is kifejezte, mégpedig egy szellemes találmány segítségével, amelyet a múlt hónapban, Milánóban megrendezett Euroluce világítástechnikai seregszemlén mutatott be.

www.designboom.com

Az Euro Condom egy hőálló szilikonból készült, óvszernek látszó tárgy, amellyel azonban nem a nemi úton terjedő betegségek és a nem kívánt terhesség, hanem a - tervező szerint - buta uniós szabályozás ellen védekezhetünk, méghozzá úgy, hogy ugyanakkor mégiscsak betartjuk azt. Az Euro Condomot ugyanis az egyelőre még legálisan forgalomban maradó, átlátszó üvegű villanykörtékre lehet húzni, melyekből így rögtön matt fényű izzó lesz.LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Ilyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Újrahasznosítva

Sok munkával újrahasznosított tárgyakból és bútorokból is stílusos otthont lehet varázsolni.Add a startlaphoz
evomedia
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés