free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

Nem könnyű megtalálni az igazi napszemüveget

kirakat@borsa.hu         Címkék: divat, napszemüveg, probléma, stylist, szakértő 0 hozzászólás

A Borsa stylistja nem csak általánosan, egy-egy témát kiemelve segít a harmonikus öltözködésben. Bárki megtalálhatja őt személyre szabott, konkrét kérdéssel is.

stylist

Ajánló

Saját stylist a Borsaolvasóknak!

A BorsaStylisttól, Pácsonyi Daniellától lehet kérdezni. A BorsaStylist segít öltözködni. A BorsaStylist megmondja, hogy mit igen és mit nem. Mindezért csak annyit kell tenned, hogy az alábbi címre elküldöd a kérdésedet, problémádat és vársz türelemmel, hogy hívjunk. Mert hívunk, mindenki sorra kerül.

Előre, az ízléses öltözködésért!

Ide írj neki: kirakat@borsa.hu

Kedves Daniella!

A segítséged szeretném kérni. Keresem az Igazi Napszemüveget, amelyik tényleg jól áll, illik a stílusomhoz, és nem mutatok nevetségesen benne. Csatoltam képet, kérlek adj irányvonalat, milyen formát keresgéljek. Olyat szeretnék találni, ami nem túl csicsás, kifinomultabb, és nőies, és egyaránt illik a póló-farmer szereléshez, és az elegánsabb holmikhoz is. 
(Az a fotó ad vissza engem teljesen, amelyiken nem egyedül vagyok, a másikat csak azért, hogy közelebbről láthasd az arcom.) 
Ha így nem áll módodban tanácsot adni, egy bejegyzésnek is nagyon örülnék a borsán. Várom válaszod.


Köszönettel: 

Kriszti


Kedves Kriszti,

köszönöm, hogy képet is mellékeltél, így sokkal egyszerűbb. Főleg azért, mert a napszemüveg kényes téma. Egy márkásabb darab ugye nem olcsó mulatság és az ember csak ritkán engedheti meg magának, hogy minden szezonban újabb keret kerüljön a fejére, így aztán nem marad más, mint megtalálni a lehető legjobb és legstrapabíróbb fazont. Amikor napszemüveget veszel, az elsődleges szempont mindig az kell legyen, hogy legyen benne UV-szűrő. Ha ez rendben, akkor a következő tipp az, hogy nézd meg mennyire strapabíró, ha a füle már újkorában is lötyög, akkor nem szabad megvenni. Én műanyag keretes modellt ajánlanék neked, ezek elegáns és sportos ruhákhoz egyaránt jól passzolnak. Szemrevételezd a ruhatáradat és döntsd el, hogy inkább barna vagy fekete legyen, más színben nem jó gondolkodni, mert nehéz lesz összekombinálni az aktuális szetteddel. Mivel a képek alapján kerek az arcod, én kicsit szögletes, de lekerekített fazont gondolnék, a kerete ne legyen túl vékony. Ne válassz nagyon keskeny lencsét, mert nem előnyös, és az is fontos, hogy a szárak ne gátoljanak a látásban, ugyanis ha nagyon vastagok, akkor a periférikus látásodat zavarhatják.

Remélem tudtam segíteni.

DaniellaLÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Ilyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Fenék-tömés

Ha már a fenekünk méretével sem vagyunk elégedettek, mindössze 18 000 forintért miénk lehet egy fenék-tömés.Add a startlaphoz
evomedia
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés