free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

Beyoncé vallott

Borsa         Címkék: beyoncé, fitnesz, oscar-díj, ruha, vallomás 4 hozzászólás

Beyoncét a kisebb méretű ruhák és az Oscar-díj ösztönzik arra, hogy formában tartsa a testét. Túlzásokba azonban nem szeretne esni.

Beyoncé Knowles előszeretettel vásárol a kelleténél egy számmal kisebb ruhákat azért, mert ez ösztönzi a fogyásra. Az egészségesen nőies idomokkal rendelkező színész-énekesnő az amerikai Self magazinnak nyilatkozva bevallotta, nem kevés erőfeszítést jelent neki, hogy formában tartsa magát, épp ezért szüksége van motivációra. "Veszek valamit, ami túl kicsi és azt mondom: van értelme. Hordanom kell ezt a farmert vagy ezt a dögös ruhát."

A 27 éves Beyoncé elárulta azt is, hogy nem csupán a ruhák ösztönzik a formában maradásra, hanem az is, hogy egyszer szeretne Oscar-díjat nyerni. A fitnesztermében épp ezért ki is akasztott egy festményt a becélzott aranyszoborról, hogy edzés közben bármikor rápillanthasson és erőt meríthessen belőle.

www.myspace.com

Annak ellenére azonban, hogy szeretne néhány kilót leadni, azért megjegyezte, nem igazán érezte jól magát, mikor a Dreamgirls című film forgatásán közel tíz kilóval volt könnyebb jelenlegi súlyánál. "Nagyon sikkesnek éreztem magam, mint egy modell. De nem tűntem a magam számára természetesnek. Nem éreztem magam szexinek és nőiesnek, és nem adott önbizalmat, mert nem éreztem, hogy önmagam vagyok."LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Ilyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Fenék-tömés

Ha már a fenekünk méretével sem vagyunk elégedettek, mindössze 18 000 forintért miénk lehet egy fenék-tömés.Add a startlaphoz
evomedia
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés