free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

Beyoncé vallott

Borsa         Címkék: beyoncé, fitnesz, oscar-díj, ruha, vallomás 4 hozzászólás

Beyoncét a kisebb méretű ruhák és az Oscar-díj ösztönzik arra, hogy formában tartsa a testét. Túlzásokba azonban nem szeretne esni.

Beyoncé Knowles előszeretettel vásárol a kelleténél egy számmal kisebb ruhákat azért, mert ez ösztönzi a fogyásra. Az egészségesen nőies idomokkal rendelkező színész-énekesnő az amerikai Self magazinnak nyilatkozva bevallotta, nem kevés erőfeszítést jelent neki, hogy formában tartsa magát, épp ezért szüksége van motivációra. "Veszek valamit, ami túl kicsi és azt mondom: van értelme. Hordanom kell ezt a farmert vagy ezt a dögös ruhát."

A 27 éves Beyoncé elárulta azt is, hogy nem csupán a ruhák ösztönzik a formában maradásra, hanem az is, hogy egyszer szeretne Oscar-díjat nyerni. A fitnesztermében épp ezért ki is akasztott egy festményt a becélzott aranyszoborról, hogy edzés közben bármikor rápillanthasson és erőt meríthessen belőle.

www.myspace.com

Annak ellenére azonban, hogy szeretne néhány kilót leadni, azért megjegyezte, nem igazán érezte jól magát, mikor a Dreamgirls című film forgatásán közel tíz kilóval volt könnyebb jelenlegi súlyánál. "Nagyon sikkesnek éreztem magam, mint egy modell. De nem tűntem a magam számára természetesnek. Nem éreztem magam szexinek és nőiesnek, és nem adott önbizalmat, mert nem éreztem, hogy önmagam vagyok."Ilyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Fenék-tömés

Ha már a fenekünk méretével sem vagyunk elégedettek, mindössze 18 000 forintért miénk lehet egy fenék-tömés.Add a startlaphoz
evomedia
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés