free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

Ilyenek vagyunk túlzóan és egyszerűen

Borsa         Címkék: divat, igen, nem, öltözködés, utcánláttuk 22 hozzászólás

Előnytelen adottságaink elfogadása évekbe kerülhet, és nem kevés idő, míg megtanulunk ennek megfelelően öltözködni. Ha megtanulunk. Példák erre is, arra is.

Nem egyszerű megtanulni elfogadni magunkat a hibáinkkal együtt, de még nehezebb feladat, hogy adottságainknak megfelelően öltözködjünk. Vannak olyanok, akik a szépérzéknek hátat fordítva erőteljes ízlésrombolást követnek el egy-egy nem megfelelő vagy nem megfelelően viselt ruhadarabbal, és évekbe kerülhet, mire megtanulják mit lehet, mit nem. Szerencsére akadnak olyanok is, akiktől tanulni lehet, akiknek nagyon megy. Nem bántani szeretnénk, csak ízlést formálni.

IGENNEM


Egészen egyszerű, harmatkönnyű szerelés, amiről bár nem tudunk szuperlatívuszokban szólni, épp annyit teljesít, amennyit vállalt. A gyűrt aljú, ujjatlan fölső jól áll, a teljesen semleges, fehér nadrággal kifejezetten jóban vannak, és légies-elegáns benyomást keltenek. A cipő színe szinte megegyezik a felsőrészével, és a táskaválasztásra is csak rábólintani tudunk. A mi és az ő választása mögött sincs több annál, mint amit mi magunk sem győzünk elégszer idekörmölni: a kevesebb néha több, és az egyszerűségben is rejtezik valami kicsiny diadal. Jó rá nézni, ennyi.Alaposan megkomponált összeállítás, a legkevésbé sem lehet szedett-vedettséggel vádolni. Csak egy kicsit sok lett a jóból, és túlbillent az akarás. Két ilyen nagyon harsány színt ennyire előtérbe tenni már túlzás, a harisnya-cipellő párosról már ordít, hogy pluszmálhák az amúgy bátor szerelésen. Még egyszer: nem csúnya, nem vállalhatatlan, sőt kifejezetten látványos a ruházat, de valahol vissza kellett volna fogni az elánból, a színorgiából, mert túlcsordul az egész. Ezeken az apró nüanszokon pedig rengeteg minden múlik.LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Ilyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Fenék-tömés

Ha már a fenekünk méretével sem vagyunk elégedettek, mindössze 18 000 forintért miénk lehet egy fenék-tömés.Add a startlaphoz
evomedia
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés