free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

Cucckereső: maxiruha

Borsa         Címkék: árak, cucckereső, divat, maxiruha, trend 11 hozzászólás

Sorozatunkban hétről-hétre egy konkrét ruhadarabot célzunk be, és addig járjuk a boltokat, míg rá nem találunk a legjobbra. Ezen a héten maxiruhát kerestünk.

Egyszer csak képzeletünkben felrémlik egy bizonyos ruhadarab, kiegészítő vagy éppen egy cipő. Menthetetlenül rákívánunk, és aztán nincs mese, nekiindulunk és boltról-boltra járva próbáljuk meglelni fizikai valójában. Erre a szituációra épül ez a sorozatunk.

A divatba tavaly visszatért maxiszoknyák és maxiruhák 2009-re is velünk maradtak. Múlt héten a maxiszoknyákkal foglalkoztunk, ezen a héten pedig a maxiruhákkal folytatjuk. Mivel jelenleg nem igazán lehet olyan női ruha üzletet találni, ahol ne árulnának tisztességes mennyiségben maxiruhákat, így bőségzavarban válogathatunk. A kismamafazon és a virágminta kedvelői azért  jócskán előnyben vannak.A mell alatt varrott/húzott, kismamavonalban bővülő fazon és a virágminta - pláne pedig a kettő kombinációja - ugyanis a szezon egyértelmű slágere. Ez a virágminta aztán lehet akár finom és romantikus, lehet retrós és lehet akár egészen harsány is. Alkalmi viseletre persze leginkább az elsőt ajánlanánk, míg hétköznapra - ha nincs szigorú dress code, akár irodába is - vagy épp bulizáshoz, nyaraláshoz a másik kettőt. Talán már mondanunk sem kell - de biztonságból azért mégis - hogy egy ilyen karakteres ruha az öltözékünk főszereplője, így az egyéb ruhadarabjainkat, kiegészítőinket ehhez alkalmazkodva kell megválasztanunk. Lényeges, hogy az ékszerek, a cipő és a táska stílusában passzoljon a ruhához, tehát például az apró virágos modellhez szolidabb, míg a harsányabbakhoz akár feltűnőbb - de a ruha valamelyik színével mindenképp megegyező - darabokat is párosíthattok. Amennyiben a kismamavonalú ruhához kardigánt is vennétek, válasszatok boleró fazonú és természetesen a ruhával harmonizáló, egyszínű modellt!
Márkák, árak:
Zara: 15 990 forint
Benetton: 22 290 forint
New Yorker: 8590 forintA nem - vagy legalábbis nem teljesen - virágmintás ruhák esetében is érezteti hatását az az irány, hogy a tervezők idén virágos réteket vizionáltak a maxiruhákra. A tarkaság, a tekinteteket magukra rántó, mozgalmas minták így most kifejezetten menők. Ennek pedig örül a szívünk, elvégre nyár van, és ha az affinitás megvan, akkor nyugodt lélekkel vállaljátok be az ilyen jellegű cuccokat, mert az nektek is és az utcaképnek is jót tesz!
Márkák, árak:
Kék alapú mintás - Zara: 11 990 forint
Fekete-tarka mintás - Zara: 11 990 forintPersze azok sincsenek kizárva a trendkövetésből, akiknek valamilyen okból nem barátaik a fentebb említett mintás holmik. Ugyanis párhuzamosan jelen vannak a divatban az egyszínű maxiruhák is. A meglátogatott üzletek kínálatát alapul véve ilyeneket főleg feketében, illetve a kék különböző árnyalataiban fogtok találni. A mell alatti vonaltól bővülő szabás viszont az egyszínű modellek esetében is gyakorlatilag szinte kötelező idén, más fazont - mint például a képen látható ejtett nyakú, csípőn megkötős darab - csak elvétve lelhetünk. Ezeket a ruhákat - pláne ha sötétebb árnyalatúak - mindenképp érdemes kiegészítőkkel feldobni. A fekete ruhához például válasszatok élénk színű - ebben a szezonban akár pink vagy türkiz - nyakláncot és szandált, míg mondjuk a kék ruha mellrészének hímzett virágai kiválóan rímelnek egy színben velük megegyező fülbevalóval, karkötővel.
Márkák, árak:
Tatuum: 9990 forint
Mango: 12 495 forint
Benetton: 20 790 forintLÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Ilyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Fenék-tömés

Ha már a fenekünk méretével sem vagyunk elégedettek, mindössze 18 000 forintért miénk lehet egy fenék-tömés.Add a startlaphoz
evomedia
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés