free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

Ralph Fiennes filmet rendez

Borsa         Címkék: film, mozi, ralphfiennes, rendezés, shakespeare 0 hozzászólás

Ralph Fiennes saját magát rendezi majd abban a Shakespeare-tragédia filmfeldolgozásában, amelynek előkészületeit majd 2010-ben kezdik meg.

Ralph Fiennes jövőre rendezőként debütál a mozikban. Shakespeare Coriolanus című tragédiájából készít filmet, amelyben a főszerepet, vagyis Coriolanus római hadvezért is maga játssza el. A filmsztár a Screen International mozimagazinnak úgy nyilatkozott, szeretné Shakespeare-t megfoghatóvá tenni a közönség számára, ahhoz hasonlóan, ahogy Baz Luhrmann is tette az 1996-os Rómeó és Júlia filmfeldolgozásával. "A közönség hallani akarja Shakespeare-t és sokkal többet megérteni belőle, mint amire eredetileg számított."

www.ralphfiennes.ning.com

Ami a szereplőgárdával kapcsolatban bizonyosnak látszik, hogy a Coriolanus anyját, Volumniát Vanessa Redgrave, feleségét, Virgiliát Jessica Chastain, riválisát pedig William Hurt alakítja majd. A film forgatókönyvét a Gladiátort, az Aviátort és a Sweeney Todd-ot is jegyző John Logan írja. A forgatás a tervek szerint 2010 első felében, Szerbiában kezdődik.LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Ilyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Megszületett...

A zeneiparnak új hercegnője lett: Beyonce és Jay-Z hétvégén világra jött kislányát máris mindenki imádja.Add a startlaphoz
evomedia
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés