free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

A luxustáskák újrafelosztása

Borsa         Címkék: divat, dizájn, használt, táska, üzlet 1 hozzászólás

Egy manilai boltban az eredeti ár harmadáért vásárolhatnak luxus dizájnertáskákat a táskamániások. Nem hamisat, hanem használtat.

A Manilában működő Bagaholic táskabolt felvásárolja a kizárólag csak a legújabb kollekciós modellekkel mutatkozó trendfüggők korábbi szezonokból leselejtezett luxustáskáit, és az eredeti árhoz képest 30-70 százalék engedménnyel adja el azoknak, akiket inkább a márka és a minőség izgat, nem feltétlenül az, hogy a legfrissebb kollekciók vadiúj darabjait birtokolják. "A nők általában, különösen pedig az ázsiai nők megőrülnek a felsőkategóriás dizájnertáskákért és én is közéjük tartozom. Ez pedig megoldja a problémámat. Nem kell többé táskát vásárolnom, hiszen használhatom azokat, amelyek itt vannak" - nyilatkozta a Reutersnek az üzlet tulajdonosnője, Gigi Asok Bambroffe.

http://uk.reuters.com

A boltban egy eredetileg 10 600 dolláros Hermés Birkin táskáért használtan 1270 dollárt, egy Louis Vuitton Speedy-ért  - amely az üzlet legnépszerűbb portékája - 850 dollár helyett mindössze 320 dollárt kérnek. Sőt, a luxustermékeket árusító boltokra nem jellemző módon a Bagaholic-ben még alkudni is lehet az árból. "Azért az árért, amiért egy táskát vennék, itt vehetek hármat, és ahelyett, hogy leragadnék egy színnél, így több színben is vásárolhatok" - ecsetelte a second hand luxustáska-bolt előnyeit a Bagaholic egyik törzsvásárlója, Danielle Parker üzletasszony.LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Ilyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Fenék-tömés

Ha már a fenekünk méretével sem vagyunk elégedettek, mindössze 18 000 forintért miénk lehet egy fenék-tömés.Add a startlaphoz
evomedia
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés