free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

Cindy Crawford a Spar-nak dolgozik

Borsa         Címkék: cindycrawford, munka, reklám, spar, szupermodell 0 hozzászólás

Cindy Crawford kilencvenes években többek között az Armani és a Versace arca volt, most a Spar piperetermékeit népszerűsíti. Senki sem érti, hogy miért.

Cindy Crawford a kilencvenes években többek között olyan divatházak, illetve márkák arca volt, mint az Escada, a Revlon, az Armani, a Valentino, a Versace vagy épp a Pepsi. 2009-ben pedig az osztrák SPAR szupermarket-láncnak dolgozik: a cég sajátmárkás, Beauty Kiss test- és hajápoló termékcsaládját népszerűsíti. "A Spar a sztárokra fókuszál, amikor marketingről van szó. Büszke vagyok rá, hogy sikerült szerződtetnünk Cindy Crawfordot" - nyilatkozta egy osztrák lapnak Gerhard Drexel a Spar Österreich vezetője.

Nem csupán ti vagy mi, de valójában senki más sem érti igazán, hogy a szupermodellnek vajon mi oka volt arra, hogy elvállalja ezt a felkérést. Anyagi gondjai bizonyosan nincsenek, lévén, hogy Rande Gerber milliárdos amerikai üzletember felesége.

www.thesun.co.uk

Az elkészült reklámfotók egyértelműen a kilencvenes éveket idézik, nem csupán stílusban, hanem olyan szempontból is, hogy a valóságban már 43 éves szupermodell simán huszonévesnek látszik rajtuk. Tehát a külsejére legalább még mindig büszke lehet…LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Ilyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Fenék-tömés

Ha már a fenekünk méretével sem vagyunk elégedettek, mindössze 18 000 forintért miénk lehet egy fenék-tömés.Add a startlaphoz
evomedia
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés