free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

E.T. visszatér a Földre?

Borsa         Címkék: e.t., film, folytatás, pletyka, stevenspielberg 0 hozzászólás

Amerikai bulvárlapok nemrég felröppentették a hírt, amely szerint tervben van az E.T. - A földönkívüli folytatása. Spielberg azóta tisztázta, hogy igaz-e mindez.

Nemrégiben amerikai bulvárlapok azt a hírt kezdték terjeszteni, hogy Steven Spielberg az E.T. - A földönkívüli című film folytatását tervezi, amelyben a széplelkű űrlény 27 évvel később visszatér a Földre, és újra találkozik egykori kis pajtásával, az azóta már felnőtt Gertie-vel. A bulvárinformációk szerint a rendező már az egykor a kislányt alakító Drew Barrymore-ral is tárgyalt, hogy játssza el a felnőtt Gertie szerepét… Mostanra pedig kiderült az is, hogy mi igaz ebből az egészből.

soupsoup.tumblr.com

Nos, elég egyértelműen semmi. Spielberg ugyanis a következőt nyilatkozta az állítólagos E.T. II-vel kapcsolatban az amerikai Empire magazinnak: "Sohasem fogom megcsinálni az E.T. II-t. Az E.T. egy lezárt történet. Megvolt az eleje, a közepe és a határozott vége. Nem szeretném visszahozni őt a Földre." Tehát ennyit erről. E.T. otthon marad.LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Ilyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Megszületett...

A zeneiparnak új hercegnője lett: Beyonce és Jay-Z hétvégén világra jött kislányát máris mindenki imádja.Add a startlaphoz
evomedia
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés