free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

Gwyneth féltékeny Scarlettre

Borsa         Címkék: barátság, féltékenység, film, gwynethpalthrow, scarlettjohansson 1 hozzászólás

Gwyneth Palthrow és Scarlett Johansson nem lettek barátnők a Vasember 2 forgatásán. Előbbi már alapból sem örült, hogy Scarlett szerepet kapott a filmben.

Gwyneth Palthrow féltékeny Scarlett Johanssonra. A két színésznő jelenleg a Vasember 2 forgatásán dolgozik együtt, méghozzá - ahogy ezt egy bennfentes a The Sun újságírójának elárulta - kifejezetten fagyos hangulatban. Palthrowt ugyanis nagyon zavarja, hogy érzése szerint Johansson nagyobb odafigyelést kap a stábtól, mint ő. "Gwynethet nagyon frusztrálja Scarlett. Különböző világokból jönnek és teljesen más a stílusuk" - nyilatkozta a magát megnevezni nem kívánó forrás az angol magazinnak.

movies.yahoo.com

A filmben Pepper Potts-ot alakító Palthrow állítólag már alapjáraton sem örült annak, hogy a producerek végül a 24 éves Johanssonnak adták a szexi kémnő, Natasha Romanoff karakterét, ő ugyanis szívesebben dolgozott volna együtt Emily Blunt-tal, akinek neve eredetileg felmerült a szerepre. "Gwyneth együtt tud élni ezzel és nagyon profi, ám ő és Scarlett nem kötöttek barátságot a forgatáson, ami jelenleg körülbelül a felénél tart" - jegyezte meg  a  bennfentes.LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Ilyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Megszületett...

A zeneiparnak új hercegnője lett: Beyonce és Jay-Z hétvégén világra jött kislányát máris mindenki imádja.Add a startlaphoz
evomedia
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés