free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

Ilyenek vagyunk farmerben és trikóban

Borsa         Címkék: divat, farmer, igen, trikó, utcánláttuk 14 hozzászólás

Előnytelen adottságaink elfogadása évekbe kerülhet, és nem kevés idő, míg megtanulunk ennek megfelelően öltözködni. Ha megtanulunk. Példák erre is, arra is.

Nem egyszerű megtanulni elfogadni magunkat a hibáinkkal együtt, de még nehezebb feladat, hogy adottságainknak megfelelően öltözködjünk. Vannak olyanok, akik a szépérzéknek hátat fordítva erőteljes ízlésrombolást követnek el egy-egy nem megfelelő vagy nem megfelelően viselt ruhadarabbal, és évekbe kerülhet, mire megtanulják mit lehet, mit nem. Szerencsére akadnak olyanok is, akiktől tanulni lehet, akiknek nagyon megy. Nem bántani szeretnénk, csak ízlést formálni.

IGENNEM


Köszönjük szépen, ez úgy pompás, ahogy van. Az adottságok is egészen kiválóak, ezt célszerű rögtön leszögezni, de annyira jól el van kapva ez a trikó-farmer-cipellő trió, hogy mutogatni kéne. A fölső színvilága nekünk önmagában még kevés lett volna, de a csöpp tojássárga színű topánnal igazán hibátlanul összedolgoznak, a csuklón feszülő zöld karkötő pedig már igazán csak hab a tortán, hogy a fülbevalót meg se említsük. A nadrág jó választás, a hossza rendben – magyarán maximálisan elégedettek vagyunk.Jajj. És még egyszer, jajj. Az oké, hogy meleg van, és a lengeség dominálja a hétköznapi ruházatunkat, de az elemi szabályokat betartani nemcsak ildomos lenne, hanem gyakorlatilag kötelező. A hanyagul feltűrt nadrág vidám szüreti munkásokat idéz ősszel, a zokni borzalmas, arra szót se vesztegetünk. A halványsárga, csipkézett aljú trikó egyszerűen csúnya, és a kikéredzkedő melltartó-pántok végképp elrontják. Az oldalra csapott táskára már nem is keresünk jelzőket. Rémes az egész, bocs.LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Ilyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Fenék-tömés

Ha már a fenekünk méretével sem vagyunk elégedettek, mindössze 18 000 forintért miénk lehet egy fenék-tömés.Add a startlaphoz
evomedia
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés