free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

Ilyenek vagyunk tavaszi csizmában

Borsa         Címkék: csizma, divat, igen, nem, utcánláttuk 6 hozzászólás

Előnytelen adottságaink elfogadása évekbe kerülhet, és nem kevés idő, míg megtanulunk ennek megfelelően öltözködni. Ha megtanulunk. Példák erre is, arra is.

Nem egyszerű megtanulni elfogadni magunkat a hibáinkkal együtt, de még nehezebb feladat, hogy adottságainknak megfelelően öltözködjünk. Vannak olyanok, akik a szépérzéknek hátat fordítva erőteljes ízlésrombolást követnek el egy-egy nem megfelelő vagy nem megfelelően viselt ruhadarabbal, és évekbe kerülhet, mire megtanulják mit lehet, mit nem. Szerencsére akadnak olyanok is, akiktől tanulni lehet, akiknek nagyon megy. Nem bántani szeretnénk, csak ízlést formálni.

IGENNEM


Még a jó idő is megtréfál néha, nem árt, ha a gardróbban akad meleg holmi is a hűvösebb napokra. Alanyunk jól választott, és igazi átmeneti szerelésbe öltözött: könnyű és megbízható egyszerre a ruházata. A csizmáját kifejezetten szerettük: igazi, jól ápolt és jól karban tartott darab, szép, élénk színe van, és a felsőrészre bújtatott karkötő színével, sőt a padon pihenő táskával is példás az összhang. A kardigán elegáns, tetszetős holmi – soha rosszabbat szeles és esős időben.Lazán és bohémmód öltözködni a legkevésbé sem bűn, sőt, újabban reneszánszát éli a (sokadik) virágkorszak, de a harmónia hiányát már nem lehet a stílus számlájára írni. Például: ennek a fehér felsőre húzott mellénykének valami rangot illet volna adni – ehelyett csak egymagában lifeg, nem passzol semmihez, és nem emeli ki semmi. Az oldalra csapott tarisznyaforma táska annyira nem a szívünk csücske, de a teljesen leharcolt, letaposott sarkú bokacsizmáról sem tudunk elismerően szólni. Csak egy kis határozottság kéne a cuccnak, egy kis szigor.LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Ilyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Fenék-tömés

Ha már a fenekünk méretével sem vagyunk elégedettek, mindössze 18 000 forintért miénk lehet egy fenék-tömés.Add a startlaphoz
evomedia
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés