free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

Lagerfeld másik oldala

Borsa         Címkék: divat, karllagerfeld, könyv, ruha, tervező 2 hozzászólás

Egykori asszisztense könyvet ír Karl Lagerfeldről. Ízelítőül máris elárult a sajtónak néhány titkot a tervező életéből, aki nem biztos, hogy örül ennek.

Karl Lagerfeld egykori asszisztense könyvet ír arról az időszakról, amikor a divatguru alkalmazásában állt. Arnaud Maillard és Lagerfeld útjai meglehetősen kellemetlen körülmények között váltak el még 2005-ben. Az egykori asszisztens elmondása szerint ugyanis, amikor közölte, hogy szeretne váltani és a továbbiakban a Céline luxusdivatháznál dolgozna, a tervező nem engedte el, ám amikor a másik állást már betöltötték, kirúgta a férfit, aki azóta is munkanélküli. Ennek ellenére azonban Maillard a mai napig is nagyon tiszteli volt főnökét.

Maillard a sajtónak úgy nyilatkozott, a könyvben szeretné bemutatni a legendás tervezőt a másik, a nyilvánosság számára ismeretlen oldaláról. A könyvben olyan kisebb-nagyobb titkocskákat árul el, mint például hogy a tervező reggelente egy örökkévalóságig készülődik, a fotózásokon saját magáról is mindig készít képeket, vagy hogy bárhová is megy, elvárja, hogy egy Baccarat kristálypohárban Pepsi kóla álljon rendelkezésére, méghozzá fél óránként friss pohár.

http://raquel-gratistotal.blogspot.com, www.thevine.com.au

Arnaud a Spiegel Online-nak adott interjújában azt is elárulta, hogy Lagerfeld mindössze egy napi munkát szánt a H&M-mel együttműködésben készült kollekciójára, majd az elkészült vázlatokon tervezői csapatának tagjai dolgoztak három hónapon keresztül, éjt nappallá téve. Azt, hogy a könyv várhatóan mikor jelenik meg, egyelőre nem hozták nyilvánosságra.LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Ilyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Fenék-tömés

Ha már a fenekünk méretével sem vagyunk elégedettek, mindössze 18 000 forintért miénk lehet egy fenék-tömés.Add a startlaphoz
evomedia
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés