free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

Cate Blanchett a szén-dioxid-kibocsátás ellen harcol

Borsa         Címkék: cateblanchett, klímaváltozás, konferencia, környezetvédelem 0 hozzászólás

Cate Blanchett felszólalt egy klímaváltozás témájában rendezett nemzetközi konferencián. Szeretné ugyanis megóvni szülőhazáját a pusztító bozóttüzektől.

Cate Blanchett arra kérte a világ üzleti vezetőit, hogy drasztikusan csökkentsék a szén-dioxid kibocsátást. Az Oscar-díjas színésznő a néhány napja, Koppenhágában megrendezett, klímaváltozás témájú üzleti csúcstalálkozón szólalt fel annak érdekében, hogy rávegye a globális befolyással rendelkező üzletembereket arra, hogy amint csak lehetséges, fektessenek be a környezetbarát technológiák fejlesztésébe és alkalmazásába. Blanchett példaként a szülőhazájában, Ausztráliában idén februárban, a szélsőségesen magas hőmérséklet miatt kialakult, pusztító bozóttüzeket említette.

http://jaded4good.wordpress.com

"Ausztrália legkiválóbb klímatudósai figyelmeztetnek bennünket, hogy további katasztrofális bozóttüzekkel kell szembenéznünk Délkelet-Ausztráliában, ha a világ nem tesz drámai lépéseket az üvegházhatás csökkentése érdekében" - emelte ki a filmcsillag a konferencián.LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Ilyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Megszületett...

A zeneiparnak új hercegnője lett: Beyonce és Jay-Z hétvégén világra jött kislányát máris mindenki imádja.Add a startlaphoz
evomedia
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés