free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

Ilyenek vagyunk: anya és lánya

Borsa         Címkék: divat, igen, nem, öltözködés, utcánláttuk 55 hozzászólás

Előnytelen adottságaink elfogadása évekbe kerülhet, és nem kevés idő, míg megtanulunk ennek megfelelően öltözködni. Ha megtanulunk. Példák erre is, arra is.

Nem egyszerű megtanulni elfogadni magunkat a hibáinkkal együtt, de még nehezebb feladat, hogy adottságainknak megfelelően öltözködjünk. Vannak olyanok, akik a szépérzéknek hátat fordítva erőteljes ízlésrombolást követnek el egy-egy nem megfelelő vagy nem megfelelően viselt ruhadarabbal, és évekbe kerülhet, mire megtanulják mit lehet, mit nem. Szerencsére akadnak olyanok is, akiktől tanulni lehet, akiknek nagyon megy. Nem bántani szeretnénk, csak ízlést formálni.

IGENNEM


Kezdhetnénk a makulák sorjázásával, de nincs kedvünk. Semmi szédítő magasság, semmi rémisztő mélység, ahogy a jeles dal mondja, de a maga módján egy mértékkel és ízléssel felöltözött anya-lánya párt látunk szeretetteljesen flangálni a városban. A kedves mama a súlyfeleslegét diszkrét, de elegáns szerelés mögé rejtette, a leányzó nadrágjával már ennyire nem vagyunk kibékülve, de a fölsőjét szeretjük – és amúgy is: összhangot nézünk, és ebben elég jók. A két pár platformcipőért jár a pluszpont.Nem lehet egyszerre nagyvonalúan elegánsnak, urasnak, meg hanyag, sportosan topisnak is lenni. Eljátszani az örök fiatalt pedig jóval izzadságosabb munka, mint a korunknak megfelelő ruhában járni, arról nem is beszélve, hogy csak ritka keveseknek áll jól a merész és fiatalos szerelés. A mama diszharmonikus, túlcsordult öltözetét annyira nem szerettük, sőt a frizuráját sem, a leányzóval mellette már kevesebb gondunk akad. Diszharmonikusnak nem neveznénk ezt a kettőst sem, de a mama toalettje miatt jár a levonás.LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Ilyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Fenék-tömés

Ha már a fenekünk méretével sem vagyunk elégedettek, mindössze 18 000 forintért miénk lehet egy fenék-tömés.Add a startlaphoz
evomedia
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés