free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

Cucckereső: egyrészes fürdőruha

Borsa         Címkék: árak, cucckereső, divat, fürdőruha, trend 0 hozzászólás

Sorozatunkban egy konkrét ruhadarabot célzunk be, és addig járjuk a boltokat, míg rá nem találunk a legjobbra. Ezen a héten egyrészes fürdőruhát kerestünk.

Egyszer csak képzeletünkben felrémlik egy bizonyos ruhadarab, kiegészítő vagy éppen egy cipő. Menthetetlenül rákívánunk, és aztán nincs mese, nekiindulunk, és boltról boltra járva próbáljuk meglelni fizikai valójában. Erre a szituációra épül ez a sorozatunk.

Idén az egyrészes fürdőruha nem éppen trendi. Olyannyira nem, hogy akadnak olyan fehérneműboltok, ahol jelenleg kizárólag kétrészes fürdőruhákat árusítanak, vagy ha akad is egyrészes, akkor is meglehetősen szűkös választékban. Nem lesz könnyű dolguk tehát azoknak, akik valamilyen okból mégiscsak az egyrészes fazont preferálják, és most szeretnének beszerezni egy-két új darabot, mindenesetre mi azért nekik igyekszünk segíteni ezzel a cikkel. A legelfogadhatóbb lelőhelynek az általunk meglátogatott üzletek közül – a többihez képest – még a H&M fehérneműosztálya bizonyult, ez az oka annak, hogy a következőkben bemutatandó modellek többsége is onnan származik. Lássuk a felhozatalt!A fekete fürdőruhák idén minden márka kínálatában igen hangsúlyosan vannak jelen, szemben a fehérekkel, melyek viszont a korábbi évekhez képest igencsak visszaszorultak, néhány helyen gyakorlatilag el is tűntek. Épp ezért idén, aki a kockázatmentes színválasztásra törekszik, az vásároljon egyszínű fekete fürdőruhát. Ezzel olyan nagyon melléfogni nem lehet, és megvan az a vitathatatlan előnye, hogy a még nem eléggé lebarnult bőrön is nézhetően mutat. Aki viszont a sima feketét unalmasnak tartja, válasszon fekete alapon mintás modellt, például a képen látható, op-art mintás fürdőruhát!
Márkák, árak:
Sima fekete: H&M, 5490 forint
Mintás: H&M (Matthew Williamson kollekció), 6990 forintAz olyan klasszikusok, mint a pöttyös, illetve a tengerészcsíkos fürdőruha továbbra sem mentek ki a divatból, sőt. Meg kell persze említeni, hogy mind a széltében futó csíkozás, mind pedig a pöttyök optikailag még mindig erősítenek. Ha pedig ez nem volna még elég, hozzátesszük, hogy az olyan, mell alatti varrástól, merevítéstől és szivacsoktól teljesen mentes fürdőruha, mint a képen látható csíkos modell, csak azoknak áll jól, akik kisebb vagy átlagos méretű, mindenféle "támaszték" nélkül is formás mellekkel rendelkeznek. Ilyen szempontból a pöttyös modell szélesebb kör számára jöhet számításba, hiszen erre a fürdőruhára került egy kellően masszív mell alatti varrás, ami maga fölött tartja a tartanivalót.
Márkák, árak:
Pöttyös: New Yorker, 5990 forint
Tengerészcsíkos: Women'Secret, 9995 forintA szezon egyértelműen legmenőbb darabjai a strandon a minél tarkább virág- vagy épp hippimintás fürdőruhák. Mi magunk is leginkább ezek mellett tennénk le a voksunkat, elvégre nyár van, tehát aki érez ilyen irányú affinitást, azt ezúton is biztatnánk, hogy vállalja be nyugodtan a feltűnőbb mintázatú fürdőruhákat! A képen látható fazonú modellek praktikusak abból a szempontból, hogy ha épp nyugodtan ültök vagy fekszetek a napon – és nem áll fent a "lecsúszásveszély" –, akkor nem kell bekötve tartani a  nyakpántot, viszont ha fürdeni vagy sétálni mentek, akkor néhány mozdulattal magatokra köthetitek, bebiztosítva, hogy véletlenül se kerüljön közszemlére az, aminek nem kell. Ez a szabás egyébként – természetesen a megfelelő méret megválasztása esetén – az egészen apró és a szélsőségesen óriási mellekkel rendelkezőkön kívül szinte minden mellmérethez passzol.
Márkák, árak:
Hippimintás: H&M (Matthew Williamson kollekció), 6990 forint  
Virágos: H&M, 5490 forintLÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Ilyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Fenék-tömés

Ha már a fenekünk méretével sem vagyunk elégedettek, mindössze 18 000 forintért miénk lehet egy fenék-tömés.Add a startlaphoz
evomedia
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés