free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

Káposzta-fehérnemű

Borsa         Címkék: divat, fehérnemű, pályázat, tervező, triumph 1 hozzászólás

A Triumph innovatív fehérnemű-pályázatán egy káposzta inspirálta fehérneműterv győzött. A tervező a virágzó női szépség előtt tiszteleg.

Egy káposzta inspirálta fehérneműdizájn győzedelmeskedett a Triumph cég által, innovatív fehérnemű tervezésére kiírt pályázaton, Ázsiában. A nyertes pályamű egy különleges, több rétegű fehérnemű, melynek rétegei a káposztalevelekhez hasonlóan helyezkednek el. A tervező egy húszéves, tokiói dizájnerhallgató, Sachino Kurozu, aki elmondása szerint a "virágzó női szépség" előtt szeretne tisztelegni alkotásával.

"A káposzta-fehérnemű annyira aranyos! Sok tervező japán témákat alkalmazott, de a káposzta egyedülálló és megragadó volt" - jegyezte meg az eredményhirdetés egyik résztvevője, Haruna Hirasawa. A káposzta-fehérnemű egyébként nem az egyetlen zöldség inspirálta pályamű volt a versenyen, ugyanis egy másik induló hagyma ihlette alsóneműt kreált, ám ő végül nem került a díjazottak közé.

www.latercera.com

Koruzu viszont megkapta a lehetőséget, hogy bemutassa munkáját a Triumph milánói, nemzetközi versenyén is, ahol már igen nagy a tét, hiszen az ottani győztes nem csupán magas pénzjutalmat kap, de tervezése sorozatgyártásra kerül.LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Ilyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Fenék-tömés

Ha már a fenekünk méretével sem vagyunk elégedettek, mindössze 18 000 forintért miénk lehet egy fenék-tömés.Add a startlaphoz
evomedia
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés