free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

A Cruz-nővéreknek leáldozott

Borsa         Címkék: divat, kampány, mango, reklámarc, scarlettjohansson 0 hozzászólás

A Cruz nővéreket idén ősztől Scarlett Johansson váltja a Mango kampányaiban. A filmcsillag csak modellkedik a spanyol cégnek, saját ruhakollekciója még nem lesz.

A Mango négyszezonnyi együttműködés után lecserélte reklámarcát: Penélope és Monica Cruzt szintén egy világhírű színésznő, Scarlett Johansson váltja. "Ő a Mango ideális városi nője, független és világpolgár" - magyarázta a cég szóvivője, hogy miért Johanssonra esett a Mango illetékeseinek választása. Scarlett azonban egyelőre "csak" modellként dolgozik együtt a spanyol divatcéggel, eltérően a Cruz nővérektől, akiknek a Mangónál saját név alatt futó ruhakollekcióik is megjelentek. A cég szóvivője a sajtónak nyilatkozva azért elárulta azt is, hogy nem zárható ki, hogy a későbbiekben Johanssonnal is létrejöhet hasonló kooperáció.

www.gossipgirls.com

A Mango a napokban el is készítette Scarlettel az őszi-téli szezonra szóló kampányfotókat. A fotózásról eddig nyilvánosságra került képanyag tanúsága szerint Johansson fekete és párducmintás cuccokban pózol, amiből máris levonhatunk néhány messzemenő következtetést a Mango soron következő, őszi-téli kollekciójára vonatkozólag.LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Ilyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Fenék-tömés

Ha már a fenekünk méretével sem vagyunk elégedettek, mindössze 18 000 forintért miénk lehet egy fenék-tömés.Add a startlaphoz
evomedia
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés